Skip to content

All-In Carwash Nederweert vanaf 1 november geopend!

Redactie
26 oktober 2021 | 14:32

Advertentie

All-In Carwash Nederweert opent op 1 november de modernste, langste en meest duurzame carwash van Limburg.

“Alles voor een stralende auto!”

All-In Carwash Nederweert
In 2016 gingen Jasper de Brouwer en Justin Verkoelen een nieuw avontuur aan. Ze openden All-In Carwash Echt, met een totaal concept betreft het poetsen van voertuigen. Het is één van de langste wasstraten van Nederland met; een aparte busjes-wasstraat, een carclean afdeling én altijd gratis en overdekt stofzuigen. 5 jaar later zijn ze verheugd te melden dat op 1 november hun tweede vestiging in Nederweert, pal gelegen aan de afslag 39 van de A2, officieel open zal gaan.

Speciale actie in november
In deze spiksplinternieuwe wasstraat zijn de laatste innovaties doorgevoerd en staan we voor een milieubewuste wasbeurt,” vertelt Justin. ”Om kennis te maken met de wasstraat hebben wij een openingsactie die de gehele maand november geldig zal zijn. Kies een wasprogramma naar eigen keuze voor maar €7,50. Overdekt stofzuigen is trouwens altijd gratis,” vult Jasper aan.

De carwash onderscheidt zich door verschillende aspecten:

  • Snelheid; van de verschillende hoofdwegen waar de carwash aan gelegen is, kunt u binnen 10 minuten weer op weg zijn naar uw afspraak met een stralende auto!
  • Waskwaliteit; De modernste machines zullen uw auto wassen, met textiele-borstels om alle klein hoekjes van uw auto te raken, precies de juiste verhoudingen in onze wasmiddelen en uitstekende droog-sectie.
  • Persoonlijke aandacht; naast een goede wasinstallatie, zorgen wij ook voor goed getraind personeel dat uw auto zorgvuldig voor-wast. Zij zorgen dat de plekjes van uw auto die extra aandacht nodig hebben, goed behandeld worden. Wij zien alles!
  • Altijd gratis overdekt stofzuigen; tijdens alle weersomstandigheden kunt u uw auto na iedere wasbeurt overdekt stofzuigen met onze krachtige zuigers. Ook kunt u gratis gebruik maken van luchtpistooltjes en onze mattenborstelmachines. Zo krijgt uw interieur ook de aandacht die het verdient!
  • Groen wassen; ons hele dak ligt vol met zonnepanelen, waardoor wij het grootste deel van onze stroombehoefte zelf opwekken! Ook recyclen wij een groot gedeelte van het gebruikte water, voor een milieubewuste wasbeurt.
  • Werkbus wassen; geen probleem. Grote voertuigen passen niet door onze normale wasstraat, maar wel in onze buswasstraat. Onze roll-over gaat over bijna ieder groot voertuig heen. Met een normaal of wax-programma krijgen ook deze voertuigen de juiste aandacht. En natuurlijk geldt hier ook, gratis stofzuigen!

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Kom de nieuwe wasstraat ervaren! De enthousiaste medewerkers zullen vanaf 1 november beginnen met wassen en zij hopen op jouw komst. Is het jouw eerste keer in de wasstraat of ben je gewoon benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, spreek het personeel aan. Zij staan je graag te woord en leggen je alle aspecten uit. Tot ziens!

De wasstraat is te vinden aan de Platinastraat 26 in Nederweert.

Advertentie

1 Reactie

  1. Gefeliciteerd met de nieuwe wasstraat,
    Werkbus wassen; geen probleem. Grote voertuigen passen niet door onze normale wasstraat, maar wel in onze bus wasstraat. Onze roll-over gaat over bijna ieder groot voertuig heen.
    Op zo’n mooie locatie, waarom geen caravans????
    Hoe geweldig zou het zijn, op weg naar huis vanuit het Zuiden en dan je sleurhut meteen laten wassen.
    Gemiste kans, zou uniek zijn.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie