Skip to content

Rolstoeldanspaar Sjuul en Denise van dansschool Dansrijck opnieuw Nederlands Kampioen

Redactie
21 oktober 2021 | 20:05

Advertentie

Sjuul en Denise Walboomers hebben afgelopen weekend in Oldenzaal met succes hun Nederlandse titel rolstoeldansen in de categorie combi latin verdedigd. In de categorie combi standaard mogen ze zich het komende jaar vice-kampioen noemen door het behalen van de tweede plaats.

Rolstoeldanspaar van Dansrijck

Het rolstoeldanspaar dat al enkele jaren bij Dansrijck in Nederweert danst blijft de successen aan elkaar rijgen. In zowel de categoriën combi als duo en in zowel de standaard dansen als de Latijns Amerikaanse dansen zijn ze de afgelopen jaren steeds toonaangevender geworden met meerdere Nederlandse titels en finaleplaatsen bij diverse World Cups.

Ondanks alle eerder behaalde resultaten was het toch zeer spannend bij het Nederlands Kampioenschap. De lange periode zonder wedstrijden en de beperkte mogelijkheden om te kunnen trainen en les te kunnen volgen maakte het voor alle deelnemende paren moeilijk inschatten welke resultaten er mogelijk zouden zijn. Ondanks alle onzekerheid zetten Sjuul en Denise hun beste performance neer en wisten ze ook het publiek op hun hand te krijgen. Onder luide aanmoedigingen dansten ze goede finales en zijn ze door de meervoudige internationale jury beloond met een nieuwe Nederlandse titel bij de latin dansen en een meer dan verdiende tweede plaats bij de standaard dansen. Op naar de volgende world cups!

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie