Skip to content

Jaimie Louwers | Stijgende energieprijzen vragen om verstandige keuzes

Redactie
21 oktober 2021 | 13:00

Advertentie

Stijgende energieprijzen vragen om verstandige keuzes! Daarom wil Xperal je als particulier graag helpen met het besparen op jouw energie rekening.

Waarom kiezen voor Xperal?
Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de meest uiteenlopende daken. Naast veel ervaring bezitten we de nodige certificeringen waardoor je verzekerd bent van een goede installatie die perfect past bij jouw situatie en wensen” aldus directeur Jaimie Louwers. “Wek je eigen stroom op met zonnepanelen. Je bespaart elke maand flink op de energierekening en je draagt bij aan het verduurzamen van de aarde!

Neem de tijd om ze van de juiste informatie te voorzien. www.xperal.com/particulieren/

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Xperal via 0495-622820 of mail info@xperal.com

Wat levert het op?
Een juiste installatie die je helpt besparen en verdienen. Bouwt Xperal de installatie dan helpen ze je met de btw teruggave bij de belastingdienst. Dat doen ze kosteloos voor je zolang dat kan!

Xperal is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de Solar branche. Vanuit de vestiging in Weert bedienen ze klanten door het hele land. “Wij zijn adviseur,  leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling en nazorg“. Ze kunnen klanten daar waar nodig ondersteunen en meedenken tijdens het traject of de klant ontzorgen door het hele traject uit handen te nemen.

Xperal is gevestigd aan de Risseweg 3A in Weert.

Advertentie

1 Reactie

  1. Vorig jaar contact gehad met dit bedrijf, waarna ik ingepland zou worden voor een gesprek. Nooit geen respons gehad. Tot ik ze liet weten dat ik elders ging kijken. En toen kon er ineens vanalles?!
    Kan incidenteel zijn natuurlijk, maar maak duidelijke afspraken (van weerskanten).


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie