Skip to content

Buurtkeet binnenkort op locatie in Eind

Redactie
19 oktober 2021 | 11:43

Advertentie

 

Buurtkeet in Leveroy

Een leuk initiatief bespreken voor het verbeteren van de leefbaarheid in uw omgeving, wordt binnenkort nóg gemakkelijker. De leefbaarheidsregisseurs komen hiervoor naar je toe met ‘De Buurtkeet’. Eerder dit jaar hebben inwoners van Leveroy hier al kennis mee gemaakt. Vanaf donderdag 21 oktober zal de buurtkeet ook in Eind een plek krijgen. Leefbaarheidsregisseur Marianne Greenall en aandachtsfunctionaris Joey van Beers staan voorlopig in de even weken op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur op het kerkplein in Nederweert-Eind.

Buurtkeet in gemeente Nederweert

De gemeente vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn en weet wat er leeft en speelt in de dorpskern. Door in de buurtkeet samen het gesprek aan te gaan, leren ze de inwoners beter kennen, halen ze ideeën en initiatieven op die goed zijn voor de leefbaarheid van de omgeving en kunnen ze eventuele vragen direct beantwoorden. “Onze aandachtsfunctionaris is regelmatig in de buurtkeet aanwezig voor uw praktische hulp- en ondersteuningsvragen” aldus de gemeente Nederweert.

Over de buurtkeet
De buurtkeet is een mobiel kantoor dat bedoeld is om nog meer buurtgericht te werken en in contact te komen met inwoners. Hij is door twee vrijwilligers opgeknapt en ingericht, compleet met stoelen, tafel, stroom en verwarming. De keet zal ook ingezet worden bij events, activiteiten en andere speciale gelegenheden. Na verloop van tijd bekijken ze of ze hem ook op andere locaties kunnen inzetten. Kijk hier voor exacte tijden en locaties.

Samenwerking
Het inzetten van de buurtkeet wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met diverse partijen. Zoals genoemd hebben twee vrijwilligers de keet omgetoverd tot een mooie en praktische buurtkeet. Woonik biedt stallingsruimte voor de buurtkeet en Kansrijk in de Wijk verplaatst hem op verzoek.

Ook in Leveroy
Op elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners van Leveroy ook terecht in de buurtkeet, op het kerkpleintje in Leveroy. Daar staat Leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar bewoners graag te woord.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie