Skip to content

Aaron Bastiaans verlengt contract bij VVV Venlo

Glendi
24 september 2021 | 14:23

Advertentie


Nederweertenaar Aaron Bastiaans heeft zijn contract bij VVV Venlo verlengt tot de zomer van 2023. De speler die zijn (amateur)carrière begon bij Merefeldia heeft dit seizoen in elke wedstrijd minuten gemaakt. Trainer Jos Luhukay lijkt het dan ook in hem te zien zitten na zijn verhuurperiode bij Helmond Sport vorig seizoen. Bastiaans sprak vandaag de doelstelling uit zoveel mogelijk te spelen en met VVV de play offs te behalen. Wij wensen Aaron heel veel succes toe!

Loopbaan

Aaron Bastiaans speelde tot zijn negende voor Merefeldia, Daarna doorliep hij de gehele jeugdopleiding van de Venlonaren. In Maart 2018 zag zelfs Premier League club West Ham United het talent in hem en werd hij uitgenodigd voor een stage in Londen. In het seizoen 18/19 zat hij voor het eerst bij de hoofdselectie, aan het einde van dat seizoen tekende Bastiaans een nieuw contract tot 2021 met optie tot nog een jaar. In december 2019 mocht hij zijn debuut maken in een verloren wedstrijd tegen Zwolle. Hij had in die wedstrijd niet lang nodig voor zijn eerste doelpunt. Hij is de jongste doelpuntenmaker ooit voor VVV. Hopelijk kan hij deze stijgende lijn in het rood-zwart ook voortzetten!

Advertentie

1 Reactie

  1. Jammer dat jullie geen recente foto van Aaron hebben. Dan hadden jullie gezien dat VVV in Merefeldia kleuren speelt. Geel zwart dus.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie