Skip to content

Koopzondag: Dag van de klant op 3 oktober in Nederweert

Redactie
23 september 2021 | 11:12

Advertentie

Zondag 3 oktober organiseren de Nederweerter ondernemers een koopzondag met allerlei leuke activiteiten. Op deze dag stellen ze jou als klant op de voorgrond en leggen ze de rode loper voor je uit!

Koopzondag in Nederweert

Entertainment met topkwaliteit
Ze geven een bijzondere invulling aan de straten in Nederweert. Je kunt genieten van prachtige standbeelden zoals Misbaksel, Nel’s rariteitenkar, Visserslatijn, Hugo de Groot en een kapster waar je absoluut niet door geknipt wil worden. Schrik niet, want ze zijn van vlees en bloed en halen nogal wat fratsen uit met het passerende publiek.

Paard en huifkar
Tijdens deze middag is het mogelijk om een ritje te maken met een huifkar. Opstapplaats hiervoor is Pets&Co, Dansrijck of Bloemenhuis Marcel. Leuk om te doen, ook voor de kinderen.

Attracties
Speciaal voor de kinderen zijn er een aantal leuke attracties. Een groep van Scouting Nederweert zorgt dat ook hier alles in goede banen wordt geleid.

Etalagewedstrijd
Speciaal voor de kinderen is er een etalagewedstrijd met een opdrachtenlijst op 2 en 3 oktober. Zoek alle voorwerpen in de etalages van de deelnemende ondernemingen en maak hier een woord van. De lijst kun je krijgen 1, 2 of 3 oktober bij Pets&Co dierbenodigdheden, Meora Trendjuwelier en Pleunis Mode. Lever hem voor 3 oktober 17.00 uur ingevuld ook weer op een van deze locaties in en win een waardebon van € 15,00, € 10,00 of € 5,00. De trekking vindt plaats om 18.00 uur na de koopzondag; de winnaar krijgt telefonisch bericht. (dus vergeet je naam en telefoonnummer niet op je formulier te zetten)

Loterij
Met een kassabonnen-actie maken we je winkelbeleving compleet. Je kunt een waardebon van € 75,00 winnen. Voor de nummer 2 en 3 zijn er bonnen ter waarde van € 50,00 en € 25,00. De kassabonnen voor aankopen, die op zondag 3 oktober bij de deelnemende ondernemers worden gedaan, gelden hiervoor als lot. Vul je naam en telefoonnummer in en deponeer hem in de speciale bus bij restaurant Siem. De trekking vindt plaats om 18.00 uur na de koopzondag; de winnaar krijgt telefonisch bericht (dus zet je nummer op de bon). 

De winkels zijn op zondag 3 oktober van 13.00 tot 17.00 uur geopend. 
We vragen iedereen om zich aan de Corona richtlijnen te houden. De ondernemers en het bestuur van OVN zullen het nodige doen om deze koopzondag corona-proof te laten verlopen. U als bezoeker kunt ons daarbij helpen, zodat deze editie voor iedereen een succes wordt.

Nederweert, daar kun je ook op zondag 3 oktober echt niet meer omheen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie