Skip to content

Mariska helpt kleintjes met slaap en onrust problemen

Glendi
17 september 2021 | 19:36

Advertentie

Mariska van Doren uit Ospel is (recent) gecertificeerd Droomritmecoach en onrustdeskundige voor ukjes tot 4 jaar. Graag stelt ze zich voor.

Even voorstellen…
Mijn naam is Mariska van Doren, ik woon samen met mijn partner en 3 kids in Ospel. Tijdens mijn werk begeleid ik ouders bij de slaap en onrust problemen van hun kleintjes. En op dit moment volg ik een opleiding tot draagconsulent en tot Doula. Ik ben een bedrijf gestart om kleintjes met slaap en onrust problemen te helpen middels de droomritme methode.

Droomritme methode

De droomritme methode is geen slaaptraining maar slaapvorming. Hierbij worden de natuurlijke ritmes van het kindje gevolgd. De Droomritme Methode kijkt naar alle factoren rondom het slapen en daarmee word je ook geholpen met onrust, praktische tools, beren op de weg hechting en meer. Fysieke, softe en slaap technische factoren worden bekeken en voorzien van een advies zodat de weg naar dromenland vrij word van obstakels. Bij deze methode staan responsiviteit, hechting, werkbaarheid en kind-gerichtheid voorop. Dit betekend dat huilen niet nodig is.

De methode is er al meer dan 10 jaar en vele zorgverleners werken er mee en bevelen het aan. Het is een unieke Nederlandse methode, niet ‘bedacht’ naar ontstaan en ontwikkeld vanuit de praktijk en gebaseerd op onderzoek door Stephanie Molenaar slaapdeskundige i.s.m. ouders en zorgverleners.

Kennismaking
Afstand is hierbij geen probleem, alles word online gedaan. Eerst vind er een (gratis) kennismakingsgesprek plaats via, zoom, skype of videobellen. Wanneer de ouders voor een pakket kiezen krijgen ze van mij een uitgebreid intake formulier. Aan de hand van dit formulier en de gegevens die ik verzamelt heb tijdens het gesprek maak ik een uitgebreide analyse en stappenplan. Deze ontvangen de ouders via de mail van mij. Hierna kunnen ze zelf aan de slag. Afhankelijk van het gekozen pakket is er nog (wekelijkse) coaching achteraf. Ik ben laagdrempelig, ouders kunnen mij ten alle tijden bereiken via de app, door te bellen of door te mailen. Wanneer ouders een huisbezoek wensen is dit uiteraard mogelijk.

Verder biedt ze nog extra services aan, denk hierbij aan o.a. nightnanny, dagzorg, follow up, coaching. ”Ik ben nu nog bezig met de opleidingen tot draagconsulent en doula (waaronder ook verschillende zwangerschapscursussen) Mijn doel is: Ouders een vast, vertrouwd gezicht gedurende de zwangerschap, geboorte en de periode daarna te geven. Zodat zij met een grote glimlach terug kunnen kijken naar deze bijzondere periode.”

Wil je meer weten over Mariska? Kijk dan eens op haar website www.mariskavandoren.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie