Skip to content

Jamsessies in de VLik in Ospel

Glendi
3 september 2021 | 10:20

Advertentie

Muzikanten en muziekliefhebbers opgelet: de VLiK in Ospel verandert vrijdagavond 24 september in een muzikale broedplaats tijdens de eerste “Jamsessie de VLiK”! Een feestje van creativiteit en spontaniteit, georganiseerd door Muziekcollectief Nederweert Live.

Jamsessies Ospel

Voor muzikanten uit Nederweert e.o. bieden deze jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen. Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen. Bij iedere sessie zijn tenminste een drummer, toetsenist, gitarist en bassist aanwezig zodat er altijd muziek gemaakt kan worden. Speelervaring en niveau is niet belangrijk, gewoon lekker spontaan muziek maken! Voor blazers zijn er eenvoudige arrangementen aanwezig op papier. Vanaf 20.00 uur is de deur open. Deelname en toegang zijn gratis.

En last but not least… Wil jij graag meedoen met jou favoriete song(s), stuur dan de songtitels door naar popcoördinator Eric Kessels: popnederweert@erickey.nl. Hij zorgt er dan voor dat de vaste begeleidingsband deze songs kan spelen!

Unieke ervaring
Touwtrekker is de Ospelse muzikant Martin Kessels: “Een jamsessie is een unieke ervaring voor muzikant en luisteraar. Zonder vooraf te oefenen komen muzikanten bij elkaar en spreken ter plaatse af wat ze gaan spelen. Dat leidt tot een gezonde spanning op het podium en verrassende muzikale wendingen. We nodigen iedereen uit om mee te doen of te komen luisteren!”

Muziekcollectief Nederweert Live blijft verrassen en uitbreiden. De jamsessies, vormen de nieuwste surprise! Vanaf oktober komt daar Bands in the Picture nog eens bovenop…

Kijk voor meer info op www.muziekcollectiefnederweertlive.nl.

Agenda:

  • 24 sept. 20:00 Jamsessie de VLiK
  • 15 okt. 20:00 Jamsessie de VLiK
  • 16 okt. 21:00 Bands in the Picture: Mike’s Mud (blues)
  • 19 nov 20:00 Jamsessie de VLiK
  • 20 nov 21:00 Bands in the Picture: The Brood (Herman Brood tribute)

Foto: Pixabay

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie