Skip to content

High tea voor bewoners van Antonius-Veste, Agneshof en de buurt

Redactie
1 augustus 2021 | 20:41

Advertentie

Op woensdag 28 juli en donderdag 29 juli hebben de bewoners van Antonius-Veste, Agneshof en de buurt kunnen genieten van een High tea bij Het Hof van Schoor.

High tea

Het zonnetje was er regelmatig bij, de tafels puilde uit van de lekkerste hartige hapjes, zoete lekkernijen en daarbij een lekkere Nederweertse thee. Als afsluiting was er nog keuze uit een stuk aardbeien of citroentaart. 

Na maanden van maatregelen, om het coronavirus te bedwingen, was dit weer de eerste activiteit die stichting Antonius-Veste organiseerde en gezien de grote opkomst was er echt wel behoefte aan. Er werd in een ontspannen sfeer genoten van al het lekkers, theegedronken en gezellig met elkaar gebuurt. Al met al kan gezegd worden dat er een ontspannen en gezellige sfeer heerste.

Na afloop ging iedereen weer richting huis. Een aantal waren met de fiets gekomen, dachten zo nog wat calorieën kwijt te raken, andere hebben gebruik gemaakt van een taxi of zijn met de auto gekomen. Er is gezorgd dat iedereen, ook de minder mobiele bewoners, hebben kunnen deelnemen, en dat is waar de Stichting voor staat, activiteiten organiseren zodat ouderen sociale contacten kunnen blijven onderhouden. “Mede door de inzet van vrijwilligers en de goede zorgen van het Hof van Schoor was dit een heel gezellig samenzijn waar iedereen van heeft genoten. Het begin is weer gemaakt, op naar het volgende. Tot slot bedanken wij ook het Oranje Fonds voor de financiële bijdrage die het mogelijk maakte deze High tea te organiseren” aldus de organisatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie