Skip to content

Tijdelijke vervanging leefbaarheidsregisseur Iris van de Ven

Redactie
26 juli 2021 | 10:00

Advertentie

Leefbaarheidsregisseur Iris van de Ven gaat vanaf maandag 9 augustus met zwangerschapsverlof. In de periode van 16 augustus t/m 7 januari vervangt Marianne Greenall-Vogels haar. Marianne werkt op de dinsdagen en donderdagen en gaat de lopende initiatieven en projecten van Iris overnemen. Ook voor nieuwe ideeën is zij de komende tijd uw aanspreekpunt.

Leefbaarheidsregisseur

Veel ervaring
Marianne brengt veel ervaring mee. In het verleden is zij regelmatig bij leefbaarheidsprojecten betrokken geweest. Onder andere als consulent van Speeltuinwerk Limburg en als projectregisseur voor haar eigen onderneming Schoolpleinadvies, maar ook privé heeft ze meerdere buitenprojecten als vrijwilliger mede georganiseerd. Ze is maatschappelijk betrokken en denkt daarmee van betekenis te kunnen zijn bij initiatieven in uw omgeving.

Raad en daad
Marianne hoopt u met raad en daad bij te kunnen staan en mooie initiatieven mede te begeleiden tijdens de afwezigheid van Iris. De contactgegevens van Marianne zullen nog breed onder de aandacht worden gebracht via de verschillende mediakanalen van de gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie