Skip to content

17-jarige aangehouden voor overval kledingwinkel Someren

Redactie
28 juni 2021 | 20:57

Advertentie

In de zaak van de gewapende overval op kledingwinkel Inverno in Someren heeft de politie maandagochtend een 17 jarige jongen uit Eindhoven aangehouden.

Overval Someren

Twee gemaskerde daders overvielen donderdagmiddag 15 april 2021 iets over half 2 kledingwinkel Inverno aan de Postelstraat in Someren. De gewapende overval die begint met een voorverkenning door twee mannen op een zwarte Vespa scooter. Twee mannen op een zwarte Vespa scooter rijden op woensdag 14 april door het centrum van Someren, in de buurt van de kledingwinkel in de Postelstraat. Dat doen overvallers vaker, eerst de situatie goed in zich opnemen, om later toe te slaan.

En dat is in dit geval de volgende dag, donderdag 15 april. Want dan verschijnen ze weer op hun scooter. Kort daarna stormen ze met veel geschreeuw de winkel in, bedreigen ze een personeelslid en nemen ze kostbare spijkerbroeken en truien mee in een grote zak die ze bij zich hebben, vermoedelijk een dekbedovertrek. Als er niks meer bij kan, slepen ze de zak mee naar buiten en gaan er vandoor.

Vespa scooter
Ze rijden op een zwarte Vespa scooter 300 GTS, van bouwjaar rond 2018 en vluchten weg in de richting van de Markt in Someren. Ze moeten die donderdagmiddag zijn opgevallen; twee mannen, met veel haast op een scooter en een flink gevulde dekbedovertrek op hun rug. Wie heeft ze gezien of wie heeft ergens kleding van o.a. het merk ‘Seven for all Mankind’ te koop aangeboden zien staan?

De aangehouden jongen is in verzekering gesteld en de politie gaat verder onderzoek doen naar zijn betrokkenheid bij de overval.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie