Skip to content

De Kleine Winst werkt aan grote droom “De Aanwinst”

Redactie
24 juni 2021 | 10:10

Advertentie

Eenieder die recent de parkeerplaats van de Jumbo in Nederweert is gepasseerd of Eetcafé De Kleine Winst heeft bezocht, is het vast wel opgevallen: er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van de zaak. 

“De Aanwinst”

Bouwwerkzaamheden gestart
We zijn blij dat na maanden van intensieve voorbereiding de bouwwerkzaamheden eindelijk in volle gang zijn. Het is een flink project, met erg veel constructieve ingrepen, maar het begint inmiddels op te schieten”, aldus eigenaar Paul van der Sande. “Momenteel wordt onder andere de keuken verbouwd. Het is een enigszins rommelige periode, die veel flexibiliteit van ons personeel vraagt, maar we slaan ons er goed doorheen. Gelukkig is er veel begrip vanuit onze gasten. Ze kijken vooral net als wij vol spanning uit naar het eindresultaat.

Restaurant
Maar wat zijn de plannen eigenlijk? “Veel mensen verwachten dat de voormalige Matchpoint getransformeerd wordt tot restaurantgedeelte en dat De Kleine Winst weer helemaal kroeg wordt”, vertelt Paul. “Hier hebben we zeker over nagedacht, maar we zijn toch op een iets andere koers uitgekomen. Doordat de zaak een stuk groter wordt (we gaan van 35 zitplaatsen binnen naar 85 zitplaatsen in de nieuwe situatie), kunnen we inderdaad het restaurantgedeelte wat beter scheiden van de bar. We investeren in een gloednieuwe keuken, en willen onszelf als restaurant ook echt op de kaart gaan zetten. Maar we willen zeker ook aandacht schenken aan de natte horeca. We geloven dat deze twee functies prima samen kunnen gaan, zeker in een zaak als De Kleine Winst, waar we een gemoedelijke sfeer, het huiskamergevoel, de juiste muzikale omlijsting en de nodige humor willen laten overheersen.

De aanwinst
Achterin de Aanwinst, zoals we het nieuwe gedeelte willen noemen, komt een podium, waar we regelmatig een band willen laten optreden of een DJ willen laten komen”, vult Neeltje aan. “Daarnaast wordt het mogelijk om besloten feesten te organiseren, iets wat voorheen niet kon, omdat we onze vaste gasten de toegang niet wilden ontzeggen.”

Grand café
Kortom, Paul en Neeltje willen samen met hun team van De Kleine Winst een echt grand café maken, waar van vroeg in de ochtend tot laat in de nacht ruimte is voor alle aspecten van de horeca en waarbij Nederweert als horecadorp nog meer op de kaart wordt gezet. “Het begin is gemaakt. We hopen ons project voor de bouwvak te kunnen afronden. We houden jullie de komende weken graag op de hoogte van de ontwikkelingen”. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie