Skip to content

Drie gebroeders Spijkerman keren terug naar Nederweert met Anytime Fitness

Redactie
17 juni 2021 | 20:30

Advertentie

Na een zorgeloze tijd op basisschool de Klimop en op gegroeid te zijn onder andere op de Kerkstraat, Schoolstraat en Geenestraat in Nederweert verhuisden drie broers Spijkerman na het scheiden van hun ouders naar Hunsel. Nu keren zij terug naar Nederweert en gaan zij een Anytime Fitness starten in het voormalig Jan Linders pand. De Anytime Fitness komt wordt gerealiseerd aan de achterzijde van de locatie op Lambertushof 3 in Nederweert.

Anytime Fitness Nederweert

Ondernemen zit er vanaf jongs af aan al flink in bij de broers. Zo zijn zij ooit begonnen met het organiseren van busreizen naar festivals en evenementen. Nu organiseren zij jaarlijks meerdere evenementen in Nederweert, Leudal en Weert. Zo organiseren zij in Nederweert het jaarlijks terugkomende evenement de Derde Helft samen met de mannen van Merefeldia 6.

In het hart van Nederweert
Met de stap richting fitness maken de broers van een hobby hun werk en streven zij hun dromen na. Er is bewust gekozen voor een locatie in het hart van Nederweert zodat de sportschool voor iedereen toegankelijk, veilig en gemakkelijk bereikbaar is. De broers hebben als visie om van de Anytime Fitness club de gezelligste fitness club van Nederweert te maken waarbij plezier, persoonlijkheid en gemak op de eerste plek staan. Zij gaan zich hoofdzakelijk richten op Groepstrainingen, Fitness en Personal Training. Aanvullend komt er een allround fysiotherapeut het team van de mannen versterken.

De eerste schetsen van de indeling het pand vind je hieronder.

Er zal begonnen worden met een online joining waarbij geïnteresseerde levenslange korting kunnen scoren! Ben jij nu al benieuwd naar de online joining voorwaarden? Meld je dan nu aan via www.afnederweert.nl

Trainers en stageplekken
De broers zijn ook nog opzoek naar twee trainers gedreven trainers die binnen het team passen. Daarnaast willen zij ook stageplekken gaan aanbieden. Volg jij een sportieve opleiding of heb je deze afgerond neem dan contact op via nederweert@anytimefitness.nl.

Op de hoogte blijven van de avonturen van de drie broers? Volg ze dan op de Socials Facebook en Instagram.

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben dan kun je mailen naar nederweert@anytimefitness.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie