Skip to content

Overname praktijk FysioFitnessNederweert door JVDI De FysioClub

Redactie
16 juni 2021 | 9:50

Advertentie

FysioFitnessNederweert wordt per 1 juli overgenomen door JVDI De FysioClub.

In 1982 heeft Huib Janssen de praktijk opgestart aan het Sint Antoniusplein en in 2008 is het bedrijf verhuisd naar het huidige fraaie pand aan Staat in Nederweert. ”In mijn 40-jarige loopbaan als fysiotherapeut heb ik geprobeerd, naast vaktechnische kennis en kunde, optimisme uit te stralen en waarachtige interesse in mijn patiënten te tonen,” aldus Janssen.

Huib Janssen

De contacten met jullie in al die jaren waren en zijn nog steeds bijzonder waardevol. Daarom ga ik graag nog een tijdje door als behandelaar voor enkele dagen per week, dat is waar mijn hart ligt.Vol vertrouwen draag ik het stokje over aan Kees Jeurissen en Marc van den Ingh van JVDI De FysioClub, een prima geleide organisatie met inmiddels 8 praktijken in de regio Helmond en nu de eerste in Limburg. Jullie kunnen blijven rekenen op de expertise en betrokkenheid van ons huidige team.

Het gaat jullie goed!
Huib Janssen

Kees Jeurissen en Marc van den Ingh

Eigenaren Kees Jeurissen en Marc van den Ingh zijn zeer verheugd met deze uitbreiding. De locatie Nederweert is een mooie aanvulling qua dekking van JVDI de Fysioclub in de regio Brabant zuid oost/ Midden Limburg. Ook zijn de heren blij met de aanwezige kennis welke JVDI De Fysioclub in de breedte zal gaan versterken, zeker op het gebied van neurologie en geriatrie.

Marc en Kees willen met een gezonde groeiambitie meer specialistische zorg en multidisciplinaire zorg bieden. “Wij geloven in kwaliteit en kennisdeling binnen een lerende organisatie waar samenwerken een must is”. Hierdoor krijgt de patiënt de beste zorg, waar iedere patiënt ook recht op heeft. In 2004 begonnen zij met hun eerste locatie/ gezondheidscentrum in Deurne. Later volgde Mierlo (2), Gemert, Helmond (2), Geldrop en een dependance bij Swinkels Family Brewers. Nederweert wordt hiermee de 9e locatie.

We zijn trots dat we de locatie Nederweert kunnen toevoegen binnen onze organisatie. Het is een fantastisch team van gespecialiseerde therapeuten, trainers en overige medewerkers met een prachtige locatie. Wij kunnen niet wachten om te starten.

Advertentie

1 Reactie

  1. Och Huib,

    waar moet ik nu naar toe met al mijn kwaaltjes.
    Zal je zeker missen. Wist je altijd op de achtergrond. Maar ga genieten samen met je lieve vrouw en grote kinderen. Aan alles komt een eind. Ook aan een werkzaam leven. Blijf je de rest van mijn leven dankbaar voor de hulp met mijn schouder. Doet het nog steeds na 10 jaar. Veel geluk voor de toekomst.
    Dankbare groeten van Hetty Floor Weert


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie