Skip to content

ToyPro nieuwste lid Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN)

Redactie
14 juni 2021 | 9:00

Advertentie

ToyPro uit Nederweert is het jongste lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigd voorzitter van de vereniging Thijs Linsen een welkomstgeschenk aan eigenaar Karin Wering in de vorm van het bordspel ‘Ontdek Nederweert’.

ToyPro

De vestiging in Nederland (Nederweert) is het logistieke centrum van ToyPro en thuisbasis van de webshop. Veel van de opslag, handeling en distributie gebeurt vanuit dit Europese magazijn. Daarnaast heeft de vestiging in Nederweert ook een showroom/winkel waar klanten zich kunnen laten inspireren en indien gewenst hun bestellingen kunnen ophalen. Kijk eens op www.toypro.com

Ondernemers Vereniging Nederweert
De Ondernemers Vereniging Nederweert organiseert meerdere activiteiten in en om het centrum van Nederweert. Deze activiteiten zijn gericht op alle leeftijden, voor inwoners van Nederweert of bezoekers uit de regio. De OVN heeft regelmatig overleg met de gemeente Nederweert en andere verenigingen en organisaties vanuit de gezamenlijke belangen van al haar leden. De ondernemers die zijn aangesloten bij de OVN organiseren samen activiteiten in en rond het centrum. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Zomerbraderie en Spooktocht. Het doel is om samen koopzondagen en activiteiten te organiseren die voor inwoners en bezoekers interessant zijn om lekker te vertoeven in Nederweert. Het OVN houdt leden op de hoogte van actuele ontwikkelingen in en rondom het centrum van Nederweert. Het OVN treedt op als belangenbehartiger van haar leden.

Wil je ook lid worden van Ondernemers Vereniging Nederweert? Neem contact op met Thijs Linsen via voorzitter@ovnederweert.nl of kijk voor meer informatie op www.ovnederweert.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Zou leuk zijn als we weten welke producten deze winkelier/firma aanbiedt….


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie