Skip to content

Deze zomer nog elektrisch fietsen? Dat kan!

Redactie
10 juni 2021 | 14:05

Advertentie

E-bikes uit voorraad leverbaar.

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets. Niet alleen voor recreatieve fietstochten maar ook om naar school of werk te gaan. Green2Go Electric Mobility in Nederweert-Eind heeft een grote voorraad e-bikes van de merken Velo de Ville en Qwic. E-bikes van Qwic zijn vernieuwend én van Nederlandse bodem; de Premium Q heeft een uniek design en is onlangs internationaal onderscheiden met de Red Dot Design Award. De Premium i serie valt naast de luxe uitstraling op door de innovatieve accu-in-frame integratie. Een grote voorraad fietsen betekent dus direct leverbaar; dan kun je deze zomer nog genieten van jouw e-bike.

Elektrisch fietsen

Caroline van Nieuwenhoven: “We horen om ons heen verhalen dat mensen denken dat er enorme levertijden zitten op de elektrische fietsen. Soms wordt zelfs gezegd dat als je nu een e-bike wilt, dat die pas volgend jaar leverbaar is. Wij bij Green2Go Electric Mobility beschikken echter over een groot assortiment e-bikes die direct beschikbaar zijn.” Caroline van Nieuwenhoven en Jack Peeters adviseren je graag over welke e-bike het beste bij jou past. Kom naar de showroom en maak een proefrit!

Green2Go is onderdeel van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Dat staat garant voor ruim vijftig jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie aan voertuigen. Dus ook voor het onderhoud aan je e-bike ben je hier aan het goede adres. Maak nu je keuze bij Green2Go en fiets direct de zomer tegemoet!

Bron: Weert Magazine

Advertentie

1 Reactie

  1. Enkele weken geleden mijn fiets gekocht bij Green2 Go. Dik tevreden, goede service, en goed geholpen. Een aanrader !!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie