Skip to content

De boekenweek is van start, ook bij Bruna Nederweert

Redactie
29 mei 2021 | 9:43

Advertentie

De Boekenweek is het bekendste jaarlijkse feest in de boekhandels en bibliotheken rondom het Nederlandstalige boek. Dus ook bij Bruna! De 86ste editie van de Boekenweek vindt plaats van zaterdag 29 mei tot en met zondag 6 juni en heeft als thema Tweestrijd.

Bruna Nederweert

Tweestrijd
De 86e Boekenweek heeft als thema Tweestrijd. Want literatuur laat zien dat de mens een vat vol tegenstrijdigheden is. Innerlijk conflict ligt in onze natuur. Tweestrijd is daarom iets van alle tijden en van alle genres. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt vaak het gezond verstand. In de literatuur, in boeken, krijgt die tweestrijd bij uitstek vorm. Schrijvers tonen de tegenstrijdige verlangens en twijfels die achter de façade schuilgaan. Aan welke stemmen in jezelf geef je gehoor? In de zoektocht naar een identiteit die je past, bieden openhartige boeken houvast.

Koop een boek, krijg een boek!
Hanna Bervoets schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk Wat wij zagen. Tijdens de Boekenweek krijgt je het Boekenweekgeschenk van Bruna Gommans cadeau bij besteding van ten minste € 15 aan Nederlandstalige boeken. Het Boekenweekessay werd geschreven door Roxane van Iperen. Haar essay, De genocidefax, is tijdens de Boekenweek verkrijgbaar voor € 3,75. Om drukte in winkels en bibliotheken te spreiden en het voor iedereen veilig te houden, zijn de Boekenweekgeschenken de hele maand juni beschikbaar. Het traditionele Boekenbal en de vrij reizen dag zullen dit jaar niet doorgaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie