Skip to content

Zevende Zoon-rage bij Webshop Nederweert24

Redactie
7 mei 2021 | 14:23

Advertentie

In het kielzog van Lucinda Rileys magistrale De Zevende Zus is daar dan eindelijk het langverwachte epos van De Zevende Zoon. Een wereldwijde primeur, nog voordat de Engelstalige editie beschikbaar is in de rest van de wereld. Zo’n grote ‘release’ is uniek voor Nederland, bezweert Harold Kuepers van de webshop van Nederweert24: “De Engelse editie verschijnt waarschijnlijk nog heel lang niet, maar wel dus al de Nederweerter uitgave. Die eer heeft Nederweert24 gekregen omdat het verhaal hier zo goed aanspreekt. Het is natuurlijk een klein doelgebied, maar toch een heel interessante markt voor ons.”

Shop24

Ongekend succes
Het boek over De Zevende Zoon gaat over de zoektocht naar de roots van een aantal Nederweerter families. Wat bezielde de families Knapen, Kluskens, Konings, van Goor en andere honderden jaren geleden om hun zevende zoon te vernoemen naar de Franse koning Lodewijk? En wat is er waar van de veronderstelde geneeskrachtige gaven van leden van deze familie? Volg net als Dan Brown, Umberte Eco en Lucinda Riley de schrijver op het spoor van dit mysterieuze plaatselijke verhaal. Dat begint in de historische St. Sebastianuskapel op de grens van Weert en Nederweert, voert via het hof van de Franse koning Lodewijk de Heilige naar de kathedraal van Corbény bij Reims in Frankrijk en vandaar uit weer terug naar Nederweert. Daar is de boerderijnaam ‘Lewiese’ in de buurtschap Kraan het laatste spoor van deze oeroude traditie.

Door het plafond
De vraag wie nu de zevende zoon is, wordt in dit boek beantwoord. Harold schat de belangstelling voor deze publicatie en zijn webshop als ongekend. “Het gaat vast door het plafond. De serie Nederweerts Verleden staat nu al een jaar met meerdere titels in de top 10 van onze webshop, dat is wel echt uitzonderlijk.’’

Gratis te bestellen
De Zevende Zoon is eigenlijk meer een artikel dan een traditionele dikke pageturner en wordt slechts als e-Book gratis beschikbaar gesteld op Shop24. Na bestelling wordt het via email toegestuurd. En als je daar toch gaat kijken: in die shop kun je ook nog allerlei andere veelgevraagde boeken over het rijke Nederweertse verleden bestellen. Zolang de voorraad strekt.

Ook voor de lezers van de Zeven Zussen
Alles al gelezen van Nederweerts Verleden? Geen nood! Probeer dan eens de series van Lucinda Riley, Corina Bomann, Marie Lamballe of Muna Shehadi. Daarvoor moet je natuurlijk gewoon bij Joep Gommans van Bruna Nederweert zijn. 

Zie ook
Zeven Zussen-rage bij Bruna Nederweert 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie