Skip to content

Meedenken over het pro­ject N266 – N275 Ne­der­weert

Redactie
29 april 2021 | 16:55

Advertentie

Het project N266 – N275 Nederweert bestaat uit negen projectonderdelen. Op dit moment loopt de haalbaarheidsfase. In dit vorige nieuwsbericht kon je lezen dat een gespecialiseerd bureau schetsontwerpen maakt. Nu is bekend welk bureau dit is. Na een openbare aanbesteding is het uitvoeren van dit haalbaarheidsonderzoek gegund aan ingenieursbureau Geonius uit Geleen. Geonius maakt een eerste schetsontwerp voor de negen projectonderdelen en onderzoekt de haalbaarheid daarvan. Jij kunt meedenken.

De Provincie Limburge vindt de ideeën van direct aanwonenden, bedrijven en belanghebbenden belangrijk. Daarom nodigen zij jou uit om mee te denken over dit project. Zo kunnen ze later bij het nemen van besluiten weloverwogen keuzes maken binnen de vastgestelde uitgangspunten van het project.

Digitale presentatie

Vanwege de coronamaatregelen is een bijeenkomst onmogelijk, dus is er een digitale presentatie gemaakt. Deze kun je bekijken op de pagina N266 – N275 Nederweert. In de presentie krijg je meer informatie over:

  • het project
  • de aanleiding van het project
  • de negen projectlocaties
  • wat we gaan onderzoeken
  • wat we gaan ontwerpen
  • wat uw inbreng is

Klankbordgroepen

Ben je direct aanwonend, ondernemer van een aangrenzend bedrijf of op een andere manier belanghebbende? En wil je naar aanleiding van de digitale presentatie meedenken over de verbeteringen aan de verbinding N266 – N275 Nederweert? Dan nodigen ze jou graag uit om deel te nemen aan een klankbordgroep. Ze vormen vier klankbordgroepen, verdeeld op basis van de negen projectlocaties.

Met deze groepen willen ze de omgeving betrokken houden bij het project. Je kunt zo, binnen de vastgestelde uitgangspunten van het project, meedenken over het ontwerp, de vormgeving en inpassing van de verschillende projectonderdelen. Zo worden de belangen zo goed mogelijk behartigd. We hopen dat we deze bijeenkomsten fysiek kunnen houden, natuurlijk met de coronamaatregelen die dan gelden.

Je kunt zich aanmelden voor een klankbordgroep door een e-mail te sturen naar N266-N275­Ne­der­weert@prvlim­burg.nl met daarin jouw:

  • naam
  • adres
  • belang of rol: je bent bijvoorbeeld een aanwonende, ondernemer of grondeigenaar

Als je een grotere groep vertegenwoordigt, ontvangen zij graag een ondertekend document waarin de toestemming tot vertegenwoordiging verleend wordt.

Aanmelden kan tot maandag 10 mei 2021. Daarna ontvang je een e-mail met meer informatie over de datum, het tijdstip en de invulling van de klankbordbijeenkomst.

Je kunt de negen projectlocaties ook bekijken op het overzichtskaartje op de pagina N266 – N275 Nederweert.

Advertentie

3 Reacties

  1. Weer een project waar de gemeente spijt van gaat krijgen. Dit zijn geen oplossingen voor de toekomst waarover we mee mogen denken.
    Ongelofelijk dat de verkeersintensiteit in ons dorp niet op een goede manier wordt aangepakt.
    Fiets- en loopbruggen, extra rijbanen richting ons dorp. Dit gaat veel geld kosten en lost niks op.
    Ze zorgen er niet voor dat de verkeersintensiteit minder wordt maar dat we nog meer (zwaar)verkeer door Nederweert gaan krijgen.
    Met de plannen die er liggen voor Kampershoek 2.0 gaat het verkeer richting Helmond en Venlo als nog door ons dorp heen.
    Succes met het meedenken voor diegene die hier wel iets in zien.

    • Tja Evert wat ik mee maak is dat de meeste die te hard rijden bv allemaal uit de nieuwbouw wijk komen van nederweert zelf. en wil men weer die ringbanen doen dan gaan er nog minder van buiten nederweert naar nederweert inkopen doen. Men moet van a naar b moeten kunnen en zolang nederweert langs die weg uitbreid dan word het daar toch alleen maar drukker. een makkelijke oplossing is er toch niet want er is geen blauwdruk die overal werkt. drukte is er altijd in de spits. en buiten de spits valt het naar mijn beleving mee. Laten we het ook anders bekijken deze weg ligt er al zo lang en er is geen tussen weg om de route van venlo naar helmond anders te maken want dit heeft weer grote inpact op natuur en de mensen die elders wonen (lees buitengebied) dus met andere wegen nee daar lost men niks op je verplaatst het. Tijd zal leren wat er gaat gebeuren en of het impact heeft.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie