Skip to content

Eigen magazine voor Nederweert

Redactie
28 april 2021 | 12:00

Advertentie

“Eindelijk een magazine voor Nederweert”, dat is wat zij hoorden toen ze tegen deze en gene vertelden dat ze een magazine gingen maken. Een magazine over al die mooie mensen en bedrijven in Nederweert, Eind, Leveroy, Budschop, Ospel en Ospeldijk. Deze gemeente puilt namelijk uit van de ondernemers, met interessante verhalen en inspirerende activiteiten. Het zou een gemiste kans zijn om niet al die mooie initiatieven te laten zien. En de persoonlijke verhalen te vertellen. Dus dachten drie Nederweerter ondernemers. Dat. gaan we doen. 

DAT. valt binnenkort in de brievenbus

Een plannetje werd een plan. En het plan werd een product. Een lekker, leuk, luchtig en leesbaar kwartaalblad over Dat. Wat ondernemend Nederweert bezighoudt. En meer… Met allerlei informatie, voor iedereen. 

Ambitieus
Het lijkt ambitieus om in deze tijd een nieuw magazine te beginnen. Corona heeft in diverse branches immers hard toegeslagen. Anderzijds biedt dit magazine een mooie kans om je juist nu te laten zien aan de inwoners van Nederweert. Huib van Deursen: “Achter elk gezicht schuilt een verhaal. Voeg gezicht, verhaal, vormgeving en drukwerk samen en je krijgt een unieke inkijk in wat mensen bezighoudt.” Dion Zwartjens beaamt: “Het is echt ongelooflijk hoe actief en trots de mensen hier zijn op de dingen die ze doen. Daar kunnen ze in Eindhoven, mijn geboortestad, nog wat van leren.” Dat. geeft een inkijkje in het leven van ondernemers en hun bedrijf. Het laat de diversiteit zien van het totale aanbod. Francis Bruekers: “Als tekstschrijver kom je bij mensen over de vloer. Dat biedt interessante inkijkjes in huiskamers, levens, bedrijven en organisaties. De diversiteit is enorm. Daar kan Nederweert echt trots op zijn!

Samenwerking
Dat. Magazine Nederweert is een uitgave van een drietal samenwerkende lokale ondernemers: Sparkle Tekst & Communicatie, Marketing- en Mediabureau Dionacle en Drukkerij van Deursen. Het blad komt viermaal per jaar uit. De eerste editie wordt vanaf 5 mei 2021 huis-aan-huis bezorgd in de gehele gemeente Nederweert.  

Heb jij een verhaal en wil je dat vertellen in dit blad? Is jouw bedrijf toe aan meer bekendheid?
Laat het even weten. Zij maken er graag iets moois van voor je.
Meer info? info@dat-nederweert.nl

Advertentie

3 Reacties

  1. Wat een goed initiatief. Unne dikke perficiat! Ik hoop dat er ook ruimte zal zijn voor initiatieven zoals Ospel Verenigt, Stichting Activiteiten Leveroy, Dindj Laeft en Bengele Beweegt: initiatieven die mede onze gemeenschappen kleur geven, unieke samenwerkingsverbanden dus alleen in gemeenten als Nederweert tot stand kunnen komen waar mensen en buurtgenoten elkaar nog kennen of beter Willemstein kennen.

    • Geweldig initiatief ! Zeker omdat onze ondernemers dit hard nodig hebben.
      Ben zeer benieuwd naar het eerste resultaat.

  2. Leuk initiatief, veel succes. Alleen jammer van de sneer die Dion naar Eindhoven meent te moeten geven. Als er een stad is die veel doet voor haar ondernemers, is het Eindhoven wel. Ook wat sectoren betreft die door veel andere steden wordt vergeten, zoals de creatieve en de culturele sector. Bovendien heeft Eindhoven al jaren een eigen magazine: De Frits.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie