Skip to content

Mantelzorger? Het geregel krijg je er gratis bij!

Redactie
22 april 2021 | 16:42

Advertentie

Als je zorgt voor iemand in je omgeving krijg je te maken met een doolhof van regels en instanties. Niet vreemd dat je dan soms door de bomen het bos niet meer ziet. Of dat je het idee hebt dat je ’van het kastje naar de muur’ wordt gestuurd. Als mantelzorger ben je veel tijd kwijt met telefoontjes, papierwerk en andere regeltaken. Dit regelwerk is tijdrovend, vooral in combinatie met andere zaken, zoals werk, een gezinsleven of hobby’s. Die tijd besteed je liever anders en dat kan ook. 

Mantelzorg

Punt Welzijn ondersteunt mantelzorgers bij dit regelwerk. Imke Gijsen, mantelzorgmakelaar, vertelt: “We zijn thuis in de zorgwereld en kennen de verschillende routes naar de verschillende loketten. Mocht het nodig zijn, dan helpen we bij het invullen van formulieren. Ook kunnen wij aansluiten bij een gesprek of dit vooraf samen met jou voorbereiden. We brengen, samen met jou, de situatie in kaart en kijken wat er geregeld moet worden zodat jij naast de zorg voor een ander ook tijd voor jezelf overhoudt. Dus heb je vragen over de mogelijkheden die er zijn, over het keukentafelgesprek of over de verschillende wetten? Neem dan contact met ons op!”

Heb je een vraag voor de mantelzorgmakelaar van Punt Welzijn? Of een andere vraag over de zorg voor een naaste, neem contact op met Punt Welzijn via 0495-697900 of mantelzorg@puntwelzijn.nl. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie