Skip to content

Een rouwadvertentie plaatsen | Wat zijn de mogelijkheden?

Redactie
3 maart 2021 | 8:46

Advertentie

Na het overlijden van uw dierbare kunt u rouwbrieven versturen om anderen te informeren over het overlijden. Als aanvulling, of ter vervanging, kan ook een rouwadvertentie geplaatst worden in de krant. Vaak zal dat uw regionale krant zijn, maar ook een landelijke krant behoort tot de mogelijkheden.

De kosten van een overlijdensadvertentie
De kosten van een advertentie verschillen per krant, maar belangrijk om te weten is dat de grootte van de advertentie mede de prijs bepaalt. Ook zijn de kosten van een rouwadvertentie bij een landelijke krant een stuk hoger dan bij een regionale krant. U betaalt nu eenmaal meer voor een groter bereik. Het verschil in kosten kan zelfs tot honderden euro’s oplopen. Vraag de daadwerkelijke kosten dan ook goed na en maak bewust uw keuze.

Een rouwadvertentie online plaatsen
Tegenwoordig is het online plaatsen van een rouwadvertentie, bijvoorbeeld via sociale media, steeds gebruikelijker. Zo kunt u op een snelle en goedkope manier derden informeren over het overlijden van uw dierbare. Ook kunt u een bericht laten plaatsen op bijvoorbeeld Nederweert24.

Na het afscheid kunt u ook nog mensen informeren en/of bedanken via deze social media of via een berichtgeving in het weekblaadje of krant. Advertenties op een van deze mogelijkheden kunnen gelijk zijn aan de inhoud van de rouwbrief, maar ook een verkorte versie of aangepaste versie behoort tot de mogelijkheden.

De uitvaartleidsters van Arléne uitvaart staan u bij in het maken van keuzes en kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

www.arlene-uitvaart.nl
0495-63 28 48
info@arlene-uitvaart.nl

Laat achter wat was

Laat gaan wat moet

Laat zijn wat is

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie