Skip to content

Uitreiking eerste tegoedbon Alternatieve optocht

Redactie
2 maart 2021 | 9:02

Advertentie

De winnaars, Patrick en Liesbeth Willems, Martin en Marjan Kessels van de eerste Alternatieve Optocht zijn beloond met een tegoedbon van Hotel & Eetk’fee de Vlik. De tegoedbon is gisteravond uitgereikt door de voorzitter van Optocht Comité Ospel volgens de coronaregels. Zij hebben genoten van de Alternatieve Optocht en hebben ook een foto ingestuurd zodat ze nog kan maken om ook de winnaars te worden van de ludiekste foto. Wanneer het weer mogelijk is gaan ze genieten bij de Vlik en wordt de tegoedbon goed besteedt.

Optocht Comité Ospel wenst de prijswinnaars heel veel plezier met hun prijs!

Het idee van de Alternatieve Optocht is om d.m.v. een app een route van 5 km te lopen door Ospel.

Alternatieve Optocht

App downloaden
De route is te downloaden via de QR code op de poster en in de IZITravel app die je kunt downloaden via AppStore, Google Play.  Lees voordat je op “Download” of “Doorgaan” klikt bij het opstarten van de route eerst de instructie die in beeld verschijnt. Mogelijk dat je even naar beneden moet scrollen in je telefoonscherm.

Vragen beantwoorden
Tijdens deze wandelroute (waarbij de optochtroute als basis heeft gediend) komen jullie in de app op verschillende locaties vragen tegen.
Deze kun je in de app beantwoorden. Via “voortgang rondleiding” onderin je scherm kun je de vragen delen.

Wil je een prijs winnen
Als je mee wil dingen voor de prijzen moet je de vragen delen met info@optochtcomiteospel.nl.
De route die gelopen kan worden start op 13 februari en kan tot halfvasten (14 maart) worden gelopen. In deze periode van 4 weken wordt elke week één winnaar bekend gemaakt.  Bij gelijk aantal correcte antwoorden volgt er een loting. Bekendmaking hierover volgt via onze fb pagina en Instagram. Op het einde van deze periode volgt nog een prijs voor de meest ludieke foto. De jury bestaat uit het voltallige bestuur van het Optocht Comité

Geen vaste datum
Er is voor gekozen om geen vaste dag en tijdstip aan de route te koppelen maar de deelnemers de mogelijkheid te bieden om in een periode van 4 weken de route te lopen. Dit om samenscholing van deelnemers te voorkomen.

Corona regels
Voor de duidelijkheid, naast de algemene corona regels moeten ook die voor “Buiten de woning” ten alle tijden in acht worden genomen.
Dus: Buiten de woning geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot 12 jaar tellen hier niet in mee. Er geldt een uitzondering voor mensen die op een hetzelfde wonen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19-Huidinstituut-Purife-viert-2jarig-bestaan
Wie jarig is trakteert!
19 september 2024 | 12:00
Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39

Advertentie