Skip to content

Reinigingsrobot van SPC heeft inmiddels de eerste daken met zonnepanelen gereinigd

Redactie
2 maart 2021 | 14:00

Advertentie

De reinigingsrobot van SPC heeft inmiddels de eerste daken met zonnepanelen gereinigd en doet zijn werk uitstekend. Door zijn roterende borstel i.c.m. osmosewater levert de robot een schoon en streeploos resultaat zodat je na de reinigingsbeurt weer maximaal van alle zonnestralen kunt profiteren.

Reinigingsrobot van SPC Nederweert

De robot is uitermate geschikt voor de grotere installaties en doet zijn werk van begin tot eind optimaal. De robot zuigt zich vast op de zonnepanelen waardoor de kans op afschuiven nihil is.

Zonnepanelen reinigen
In het vroege voorjaar is door regen en condens het vuil op de panelen nog enigszins week. Hierdoor laat het zich relatief gemakkelijk verwijderen. Het is dus slim om nu de panelen te reinigen. “Door nu te reinigen benut je optimaal de komende lentezon. Ook Roost Olie in Nederweert kiest voor een vroege reiniging en is dus gegarandeerd van een optimale productie in het komende seizoen” aldus Johan Coolen, eigenaar van SPC Solar Panel Clean. “Afhankelijk van de omstandigheden is het verstandig om jaarlijks of 2-jaarlijks de panelen te reinigen. Hierdoor benut je de maximale capaciteit en houd je de panelen in topconditie“. Of je nu een grote of kleine installatie hebt, voor het vakkundig reinigen van zonnepanelen kun je terecht bij Solar Panel Clean (SPC).

Wil je meer informatie over het reinigen van zonnepanelen of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via de website www.solarpanelclean.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie