Skip to content

Jeugdactiviteit Eindse Boys geslaagd

Redactie
20 februari 2021 | 21:43

Advertentie

Ruim 70 kinderen hadden zich aangemeld voor de voetbal-spellenmiddag op zaterdag 20 februari bij Eindse Boys. De kinderen van de basisscholen de Tweesprong en Budschop genoten met volle teugen van de diverse spellen, waarvan de meesten voetbalgerelateerd waren. In overleg met Sport Nederweert had Eindse Boys Jeugdcoördinator Nils Naus een afwisselend parcours uitgezet, en de meisjes en jongens genoten er zichtbaar van.

Eindse Boys

Ondersteund door 20 jeugdleiders en ouders die zich hadden aangemeld, werden de kinderen onder perfecte omstandigheden van 13.30 t/m 17.00 uur bezig gehouden. Vol overgave gingen de leerlingen van groep 3 t/m 8 aan de slag en je zag dat het hen goed deed. Hier hadden ze al een tijdje op gewacht, lekker buiten kunnen spelen met z’n allen en dat met prachtig weer. Tussendoor zorgde Eindse Boys voor een drankje, waarna men zich weer met volle overgave naar het volgende spel begaf.

Eindse Boys kan terugkijken op een geslaagd evenement, en het is te hopen dat de kinderen vanaf volgende week weer onder deze omstandigheden kunnen trainen. Nog voor aanvang van de spellen werden enkele kinderen door hun ouders aangemeld als lid van Eindse Boys, een prima opsteker voor de enthousiaste jeugdafdeling van de vereniging.

Wil je ook lid worden van Eindse Boys, dan mag je eerst 4 weken gratis mee komen trainen en dan beslissen of je lid wil worden. Op de homepage www.eindseboys.nl vindt je alle informatie hierover, voor informatie kun je ook even bellen naar Jaan van Heugten, tel.: 06-12667069.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie