Skip to content

Gezonde leefstijl | Huidspecialiste Marly organiseert online informatiesessie

Redactie
7 februari 2021 | 17:14

Advertentie

Marly BrandsDe lockdown is weer verlengd en het duurt helaas nog wat langer voordat we elkaar weer in het echt kunnen zien. Om juist uit deze periode iets positiefs te halen, wil Huidspecialiste Marly jullie uitnodigen om mee te doen aan de landelijke detox challenge: Cleanse & Revitalise van Laviesage. In deze periode van minder activiteiten buitenshuis is dit het ideale moment voor een detox. Summer bodies are made in winter, dus grijp deze detox aan als boost voor een gezonde leefstijl.

Op 10 februari van 20.00-21.00 uur organiseert Marly een digitale informatiesessie via Google Meet. Dan geeft ze een toelichting over het programma en wat het voor jouw gezondheid kan doen.

Voor klanten en iedereen die geinteresseerd is in detoxen organiseert…

Detox challenge, wat is het?
Als salon organiseer ik voor mijn klanten vanaf 17 februari de ‘Cleanse & Revitalise Challenge’: een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt en ervoor zorgt dat jouw lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen. Deze detox is tevens een ideale start om af te vallen want je raakt sowieso een paar kilo kwijt,” aldus Marly.

Het Cleanse & Revitalise programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen.

Je zult ervaren dat dit programma je alles biedt wat je nodig hebt om samen met mij stap-voor-stap met jouw gezondheid aan de slag te gaan met nuttige tips, handige dagprogramma’s en heerlijke en gezonde recepten. Het programma wordt in de praktijk ook nog eens ondersteund met een dagelijks coaching programma en leuke receptvideo’s.

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie goed gehydrateerde en gezonde huid.

Doe je mee?
Gun je deze detox en meld je aan om mee te doen aan de digitale informatiesessie op 10 februari om 20.00 uur door een e-mail te sturen naar info@huidspecialistemarly.nl Je ontvangt dan van Marly een e-mail met daarin een link naar de digitale informatiesessie.

Zie ik je online 10 februari?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie