Skip to content

Joeri Schroijen | “Nederweertse voetballer gaat richting Griekenland”

Redactie
31 januari 2021 | 15:02

Advertentie

De 30-jarige Joeri Schroijen lijkt zijn voetbalcarrière te gaan vervolgen in Griekenland. Xanthi FC, de huidige nummer vijf uit de tweede divisie van Griekenland lijkt de linksbuiten aan te gaan trekken.

Joeri Schroijen

De van origine Nederweertenaar voegde zich in 2016 bij de selectie van MVV en speelde geregeld in de basis. Hij kwam tot honderdzeventig wedstrijden voor MVV waarin hij tweeënveertig keer scoorde. Daarvoor speelde hij voor; Go Ahead Eagles, VVV-Venlo, Roda Fortuna Sittard en vijf jaar in de jeugd van PSV. Tot 2001 speelde hij in het zwartgeel van Merefeldia.

Transfer
Hoewel het nog niet allemaal zeker is, lijkt niets de transfer meer in de weg te staan. Schroijen heeft altijd al de wens gehad om in het buitenland te spelen. Hij wordt dan ook herenigd met voormalig ploeggenoot Randy Wolters. Xanthi FC degradeerde afgelopen seizoen voor het eerst sinds dertig jaar en heeft dus als grote doelstelling om weer te promoveren naar het hoogste niveau in Griekenland. Volgens 1Limburg is Schroijen nu in Griekenland om zijn transfer af te ronden. Vanavond speelt MVV tegen Cambuur, hij zal er dan hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn. De club heeft vooralsnog geen reactie gegeven.

Door: Joris van Deursen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie