Skip to content

Gezelschapsspel Ontdek Nederweert besteld?

Redactie
14 januari 2021 | 18:00

Advertentie

Vijf jaar Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) is een goede reden om iets speciaals te doen. En dat is gelukt: een gezelschapsspel over Nederweert. “We zitten nog steeds in een lockdown. Dus een ideaal moment om een leuk spel thuis aan de keukentafel te spelen“, aldus Thijs Linsen, voorzitter van Ondernemersvereniging Nederweert.

Spel afhalen

De vooraf bestelde spellen zijn af te halen bij Bruna Gommans Lambertushof 30-31 en bij Pets & Co De Dierenliefhebber aan de Geenestraat 8 in Nederweert. Let op welk afhaalpunt je vooraf hebt aangeven. Vanwege verplichte sluiting ivm Corona kan het spel niet afgehaald worden bij de Hema. Degene die Hema als afhaalpunt hebben aangegeven kunnen terecht bij een van de twee bovenstaande afhaal adressen.

Breng de bestel voucher mee !

Nog geen spel besteld ?
Vanwege de maatregelen van de overheid kan het spel alleen voor € 15,00 online worden besteld via www.shop.nederweert24.nl. Daarna kun je het afhalen.

Over, voor en door Nederweert

Maar liefst 300 vragen en opdrachten in zes categorieën, Algemeen, Taal en dialect, Aarde en natuur, entertainment, en geschiedenis over Nederweert en de wereld. 
Initiator van dit spel OVN-voorzitter Thijs Linsen, is trot op het resultaat, door een co productie van de OVN, de organisatie van NederWEET, drukkerij van Deursen en veel vrijwilligers is dit gezellige en wetenswaardig bordspel tot stand gekomen.

NederWEET
In 2018 vond de eerste gemeentebrede kwis plaats. In alle kernen, huiskamers en kantines zaten teams klaar om met elkaar de strijd aan te gaan. Dit gebeurde door de beantwoording van vragen, het verrichten van behendigheidsspellen, het uitvoeren van opdrachten en het oplossen van puzzels en vraagstukken. Ook in 2019 vond een succesvolle kwis plaats waaraan veel teams meededen. In 2020 zou de derde editie zijn, maar corona gooide roet in het eten. Niet getreurd. De verzameling wetenswaardigheden en feitjes van NederWEET vormde een mooi begin voor de eerste editie van het bordspel ‘Ontdek Nederweert’. Het streven is in de toekomst een tweede editie én een kinderversie uit te brengen.

Ontdek Nederweert
De naam van het spel is niet geheel toevallig gekozen. Om ondernemers een platform te geven waarop zij gemakkelijk gevonden kunnen worden, gecombineerd met informatie over activiteiten en meer, is op initiatief van de OVN de website www.ontdeknederweert.nl gerealiseerd. Het streven is alles in jouw gemeente onder één digitaal dak te presenteren. Maar eerst …..speel het spel!

Hoe goed ken jij jouw woonplaats?
Kun je de feiten over Nederweert wel dromen? Weet jij alles over Ospel? Ken jij Leveroy als jouw broekzak. Heeft Ospeldijk geen geheimen voor jou? Maken ze jou niks wijs over Nederweert-Eind? Of valt er juist nog een heleboel te ontdekken? Dan is het bordspel ‘Ontdek Nederweert’ een superleuk spel voor je.

De grappigste, interessantste en meest bijzondere weetjes over de gemeente Nederweert zijn samengebracht in een spel voor jong en oud. Bovendien bevat het spel doe-opdrachten en vragen over algemene kennis. Daardoor is het ook geschikt voor spelers niet uit Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie