Skip to content

Extra gift van Rabo Clubsupport voor Stichting De Gunnerij

Glendi
13 januari 2021 | 12:15

Advertentie

Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting De Gunnerij Nederweert wilt alle gasten een heel gezond en liefdevol 2021 wensen.

Een beter jaar

Zoals wij allemaal weten heeft het afgelopen jaar ons tegenslagen, beperkingen, ziekten en overlijdens gebracht. Maar iedereen die in 2021 wakker is geworden weet dat dit nieuwe jaar alleen maar beter zal worden. Wij verlangen naar ons oude leefpatroon en naar de dag dat ons sociale leven weer normaal wordt. Dan kan De Gunnerij de open inloop weer openstellen voor iedereen in Nederweert die behoefte heeft aan een praatje, een kopje koffie, de krant lezen of gewoon even gezellig samen zijn.

Coronatijd achter ons laten
In 2021 zullen de vrijwilligers van De Gunnerij alles in het werk stellen om de coronatijd zo snel mogelijk achter ons te laten en naar de toekomst te kijken. De vrijwilligers kunnen nog geen datum plannen, maar ze houden je op de hoogte. De wens van de gasten om samen te ontbijten op zondagmorgen kunnen ze in 2021 realiseren. Dit is mogelijk gemaakt door een extra gift van Rabo ClubSupport aan De Gunnerij.

Royale gift
Deze wens heeft men gewaardeerd en beloond met een royale gift van € 1.000,00 zodat De Gunnerij hun doel “ 1 x in de maand op zondagmorgen een gezamenlijk ontbijt” kunnen waarmaken.
Met dank aan Rabo Clubsupport van Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Rabo Clubsupport
Dit is een initiatief van Rabobank, hiermee bieden ze kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Advertentie

2 Reacties

  1. Mooi initiatief, maar………..Geen goed voorbeeld……. geen 1,5 m afstand, geen mondkapjes, teveel mensen in 1 ruimte…….. tja zo zal het nog wel even duren……..

    • Dit is een plan voor ná de coronapandemie, als een normaal sociaal leven weer mogelijk is.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie