Skip to content

D’Indj Verlicht

Redactie
22 december 2020 | 8:00

Advertentie

We zitten in een lockdown. Dat raakt ons allemaal. Maar we weten waar we het voor doen. Want door ons gedrag nu aan te passen, zorgen we ervoor dat het aantal coronabesmettingen daalt, er minder mensen ziek worden, overlijden, de druk op de gezondheidszorg vermindert.

D’Indj Verlicht

Maar door deze lockdown kunnen we elkaar ook minder opzoeken, een woord voor elkaar, een lief gebaar. Maar we kunnen het alleen samen; ook het door deze tijd heen komen. Kijk eens een keertje om de hoek bij de buren, zwaai eens naar die oudere mevrouw een paar straten verderop of stuur weer eens een kaartje of tekening naar niet alleen opa en oma, maar ook andere ouderen in de buurt. 

Waxinelichtjes
Ook de dorpsraad Eind heeft gedacht iets voor hun inwoners te moeten doen. Een gebaar, een moment waar we mee kunnen laten zien dat we er voor elkaar zijn. Hiervoor hebben we afgelopen weekend een doosje met 3 waxinelichtjes rondgebracht in ons mooi DÍndj. Deze waxinelichtjes mogen op kerstavond en de avonden van 1e en 2e kerstdag om zes uur ontstoken worden en voor het raam gezet. Op deze wijze laten we samen zien dat we er voor elkaar zijn. Dat we elkaars lichtpuntje zijn. En al die lichtpuntjes samen vormen de Hoop voor 2021. Hoop op een beter jaar waar we als dorpse gemeenschap weer van elkaar en van de saamhorigheid in Eind mogen gaan genieten. 

Houd vol en weet #alleensamen krijgen we corona onder controle #LimburgVerlicht #D’IndjVerlicht

Advertentie

2 Reacties

  1. Leivere heat flikkersterre gekreage… jeahhh

  2. Waxine leechtjes in Dindj?

    Doa hebbe ze toch auch al ein paar jaor straum?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie