Skip to content

Samenwerking Pets&Co Nederweert en Coolen-Pluijm Meijel

Redactie
17 december 2020 | 17:00

Advertentie

Door de corona-maatregelen was het de laatste tijd steeds rustiger in de lokale dorpscentra en winkelstraten. Om in deze tijden kosten te besparen en toch ook het lokale winkelaanbod proberen in stand te houden zijn Pets&Co Nederweert en Coolen-Pluijm Meijel sinds enkele maanden een unieke samenwerking aangegaan.

Ook in het corona tijdperk zoeken lokale ondernemers naar mogelijkheden

Door de krachten te bundelen zijn er wederzijdse verkooppunten gerealiseerd waardoor beide bedrijven het lokale producten aanbod willen versterken voor de inwoners en tevens het lokale winkelaanbod te bevorderen. Hiermee hopende om inwoners van Nederweert en Meijel te motiveren om lokaal te kopen in plaats van het kopen via internet. Een uitgebreider winkel/producten aanbod is ook bevorderlijk voor de overige ondernemers in het centrum.  De ondernemers Martin Coolen, Ronald Vandewal en Suzanne Douven zien als sleutelwoord “samenwerking” om gezamenlijk de lokale toekomst positief tegemoet te treden.

Pets&Co Nederweert
Bij Pets&Co Nederweert aan de Geenestraat 8, kun je terecht voor al jouw huisdierbenodigdheden zoals bijvoorbeeld voer, speelgoed, manden/kussens, snacks, tuigjes, riemen en overige benodigdheden voor uw hond, kat, paard, kip, vogel- en knaagdieren. Daarnaast is er een ruim assortiment aanwezig met producten om de vogels in uw tuin de winter door te helpen (o.a. vele producten van Vogelbescherming en Natuurbescherming Nederland). Ook voor het (zelf) wassen van jouw hond of kat in de Wassalon of een volledig verzorgde trimbeurt in de Trimsalon ben je bij Pets&Co in Nederweert aan het juiste adres.

Sinds enkele maanden zijn er door deze samenwerking dan ook producten van Coolen-Pluijm verkrijgbaar in de winkel van Pets&Co Nederweert.  

Coolen-Pluijm
Bij Coolen-Pluijm aan het Raadhuisplein 5 in Meijel kun je anderzijds terecht voor een groot assortiment Speelgoed, Huishoudelijke producten, Boeken, Cadeau artikelen, Seizoensartikelen, Kerst-artikelen, Kantoorartikelen, Kantoormeubelen, Printers en Copiers en Facilitaire producten. 

Sinds enkele maanden zijn er door de samenwerking met Pets&Co dan ook Dierenbenodigdheden incl. buitenvogelproducten van Vogel- en Natuurbescherming Nederland verkrijgbaar in de winkel van Coolen-Pluijm in Meijel.

Lockdown periode – afhaalpunt en bezorging
Door de laatste corona maatregelen welke zorgen voor een totale lockdown heeft dit ook als gevolg dat de fysieke winkel van Coolen-Pluijm de deuren voorlopig moet sluiten, maar anderzijds toch ook geopend blijft. Onder andere via de webshop www.coolen-pluijm.nl of facebookshop ,telefonisch via 077-4661865, via Watsapp of videobellen 06-53226542,  chatten middels facebook of instagram en via email: order@coolen-pluijm.nl  Op deze manier zul je geholpen worden bij jouw vragen of bestellingen,  de producten kunnen worden afgehaald in Meijel of in Nederweert en indien gewenst aan huis bezorgd.

Doordat Pets&Co Nederweert onder de essentiële winkels valt mag deze winkel normaal geopend blijven en zal tevens dienen als afhaalpunt voor Coolen-Pluijm…… Je bent van harte welkom (uiteraard vragen zij jou om de corona-voorzorgsmaatregelen in acht te nemen).

Ga je liever niet uit huis en heb je producten nodig van Coolen-Pluijm en/of Pets&Co, laat het ze weten, dan worden deze gratis bij jou thuis bezorgd (binnen 20km).    

Kerst-artikelen
Heb je nog kerstverlichting, kerstballen, theelichtjes, kaarsen, oase, kerstservetten, gourmetstel, pizzaoven of andere artikelen nodig voor de kerstdagen…laat het weten en je kunt dit afhalen in Meijel en Nederweert of laten bezorgen.

Heb je iets nodig?  kijk dan eerst naar de huidige mogelijkheden bij ons en de overige lokale ondernemers van Nederweert & Meijel.

Coolen-Pluijm
Raadhuisplein 5-7
5768 AR  Meijel
Tel: 077-4661865
Email: info@coolen-pluijm.nl

Pets&Co Nederweert
Geenestraat 8
6031 VR Nederweert
Tel: 0495-500391
Email: nederweert@petsenco.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie