Skip to content

Jan Linders Korengoud Abrikozen-progresvlaai uitgeroepen tot overall Beste Product van het Jaar 2020-2021

Redactie
17 december 2020 | 8:00

Advertentie

Supermarkt uit het zuiden valt met maar liefst twee producten in de prijzen

Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct Jan Linders Abrikozen-progresvlaai bestempelen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2020-2021’. Deze vlaai won de prijs in de categorie Banket, maar werd ook verkozen tot overall winnaar van álle inzendingen die meededen aan de ‘Beste product van het jaar-verkiezing’. Ook Jan Linders’ Onze Trots Koude Schotel werd in de categorie maaltijdsalades uitgeroepen tot Product van het Jaar 2020-2021. De prijzen zijn waarderingsprijzen van consumenten; in de afgelopen maanden beoordeelden zo’n 45.000 consumenten meer dan 170 producten in diverse categorieën.

Korengoud Abrikozen-progresvlaai
Het recept van de Jan Linders Korengoud Abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Uit meer dan 150 inzendingen werd deze vlaai destijds als winnaar gekozen én aan het vlaai-assortiment van Jan Linders toegevoegd. Nog steeds is deze vlaai een absolute favoriet onder klanten, ook getuige de prijs voor Beste Product van het Jaar! Ieder dag vers gebakken in het Limburgse Sevenum, is de Korengoud Abrikozen-progresvlaai bereid met een traditionele bodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een verrukkelijke laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken.

We zijn ontzettend trots dat onze klanten de Jan Linders Korengoud Abrikozen-progresvlaai hebben verkozen tot het állerbeste Product van het Jaar 2020-2021”, aldus Bart van Loon, Category Manager Vers bij Jan Linders Supermarkten. “Kwalitatieve producten uit onze eigen streek zijn een belangrijke pijler voor onze formule en deze vlaai is daar een mooi voorbeeld van. We willen onze klanten continue verrassen en inspireren met heerlijke producten, waar mogelijk uit onze eigen streek. Dat onze klanten dit weten te waarderen, maakt ons supertrots. Extra mooi is dat we nu twee keer op rij met onze vlaaien de overall prijs voor Product van het Jaar hebben gewonnen: vorig jaar met onze Rijstevlaai met slagroom en dit jaar dus met onze Abrikozen-Progresvlaai!

Onze Trots Koude Schotel
Onze Trots Koude Schotel werd in de categorie maaltijdsalades door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2020-2021. De Onze Trots Koude Schotel is een stevige schotel met een frisromige smaak, vol met aardappelblokjes, groente en een flinke hoeveelheid mager rundvlees. Echt de smaak van het zuiden!

Beste Product van het Jaar
De verkiezing Beste Product van het Jaar is een grote consumentenverkiezing waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van het jaar zijn. Het product dat als beste wordt beoordeeld door de consument, mag zich een jaar lang Beste Product van Nederland noemen. De verkiezing wordt naast Nederland ook in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje gehouden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie