Skip to content

Teams Merefeldia steken helpende hand toe aan horeca sponsoren

Redactie
27 november 2020 | 13:13

Advertentie

De sponsorcommissie van voetbalvereniging Merefeldia uit Nederweert heeft het idee omarmd om wat extra te doen voor een aantal van haar horeca-sponsors.

Veel bedrijven hebben het moeilijk in deze tijd; het is niet gemakkelijk om te laten zien dat je als club meeleeft met je sponsors omdat de mogelijkheden daadwerkelijk bij te dragen gering zijn. Een aantal teams heeft een nauwe relatie met enkele horeca- bedrijven, meestal omdat deze laatsten optreden als shirtsponsor of kledingsponsor.

Teams Merefeldia steken helpende hand toe

Een voorbeeld van een concrete steunactie vormen de gezamenlijke activiteiten van de zaterdagveteranen en de Old Stars (Walking Football). Deze teams onderhouden een nauwe band met café-restaurant Bi-j Siem. Met Herman Poell is besproken welke concrete bijdrage zij zouden kunnen leveren. Afgesproken is dat zij de komende weken logistieke assistentie zullen verlenen bij de samenstelling en bezorging van kerstpakketten, welke door Bi-j Siem aan de man worden gebracht.

Ook andere teams hebben hun kledingsponsor aangeboden een bijdrage te leveren, hetzij in de vorm van de aankoop van bonnen, hetzij in de vorm van een geplande extra ‘teeravond’ met het team , als de omstandigheden dat weer toelaten. In een ander geval is nog geen concrete bijdrage besproken, maar de uitgesproken bereidheid is zeer gewaardeerd .

Rond de komende feestdagen zal de sponsorcommissie extra aandacht geven aan alle sponsors; zij verdienen dat in deze periode!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie