Skip to content

Broodje Bas | bezorgservice regio Nederweert

Redactie
21 november 2020 | 9:03

Advertentie

Nederweertenaar Bas Rombouts start ‘Broodje Bas’, een nieuwe broodjesbezorgservice in de regio Nederweert met heerlijk vers afgebakken en rijkelijk belegde broodjes.

‘Broodje Bas’ bezorgservice

Bas Rombouts, 41 jaar, is woonachtig in Nederweert. Al ruim 17 jaar is hij ondernemer in een schilders- en glaszettersbedrijf. In het verleden heeft hij een eigen broodjeszaak gerund in België. “Met mijn opgedane kennis en ervaring leek het mij leuk om in deze regio een broodjesbezorgservice aan te bieden. Ik heb ervaren dat mensen het tegenwoordig heel druk hebben en daardoor weinig tijd hebben om bewust bezig te zijn met gezonde voeding. Daarom is het belangrijk dat wij op locatie leveren. Dit is handig voor particulieren maar zeker ook ideaal voor bedrijven en ondernemers. Heerlijk vers afgebakken én rijkelijk belegd broodje tijdens of na een vergadering of zakelijke netwerkborrel“, zo vertelt Bas enthousiast. “Vanaf 1 december gaan we van start.

Hij vindt het belangrijk dat alle broodjes met zorg én alle hygiene voorschriften worden bereid. Alle broodjes worden individueel verpakt in ‘coronaproof’ verpakkingsmateriaal.

Wensen
Heb je een speciale wens? Bas is een bevlogen ondernemer en denkt graag met je mee. Met zijn passie voor het vak wil hij graag tegemoet komen aan jouw wensen. Hij is flexibel en wil al zijn klanten ontzorgen.

Bestellen
Informeer telefonisch naar de mogelijkheden. Bestel via nummer 06-29480638 of per mail broodjebas79@gmail.com. “Wij zorgen dat jouw bestelling vers en op de afgesproken tijd wordt bezorgd” aldus Bas. “De lekkerste belegde broodjes van broodje Bas

Proef en beleef Broodje Bas

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie