Skip to content

LIVE | Gemeenteraad Nederweert behandelt begroting

Redactie
3 november 2020 | 15:00

Advertentie

Op dinsdag 3 november om 16.00 uur begint een extra raadsvergadering waarin de raadsleden en het college van B&W de begroting voor 2021 behandelen.

Moties en amendementen

Net zoals vorig jaar worden de moties en amendementen vooraf ingediend. Daardoor kan het college zich inhoudelijk beter voorbereiden op de beantwoording. Ook kunnen vooraf beter de gevolgen van het aannemen of afwijzen van een motie of amendement worden bekeken. Dat werkt prettig en komt de zorgvuldigheid van een besluit ten goede. Een raadslid mag echter ook altijd nog tijdens de vergadering een motie of amendement indienen.

Vanwege de coronamaatregelen is het voor inwoners helaas niet mogelijk om de vergadering in het gemeentehuis bij te wonen.

Advertentie

2 Reacties

  1. Nou zeg raadsleden, van de huidige coalitie stelde dat er een stabiel financieel beleid werd gevoerd. Nu stelt de oppositie dat je we er steeds slechter voor staan, de wethouder financiën geeft dit ook toe. En ik heb niet het gevoel dat er binnen de coalitie 1 partij was die vond dat er wat moest gebeuren. Hoe kan dit storten we in Een financieel moeras en moeten andere het daarna oplossen. Verder hoor ik een wethouder Economie de gehele avond vertellen dat hij af wil wachten. Op het Lambertushof, op industrie en op het aanpakken van woningen in Leveroy. Kortom een leuk verhaaltje maar de hele avond alleen maar heb vertrouwen en wacht af want dat doe ik ook!!! Volgens mij is met zo’n instelling nog nooit iets moois ontstaan. En bijzonder vond ik het dat een vraag over het doel van €90000 euro zoveel verschillende antwoorden op kan leveren, het zal toch wel duidelijk zijn waar dat geld naartoe gaat of weet deze wethouder het gewoon niet . Kortom langzaam maar zeker valt deze. Coalitie door de mand, en de inwoners van Nederweert Betalen de rekening.

    • Daar komt nog bij dat een raadslid roept dat ze zo gruüts zijn op het ambtelijk apparaat omdat er zoveel agendapunten op de agenda van de raadsvergadering van december staan.
      De vergadering van november is geschrapt omdat ze niets hebben voor op de agenda.
      Lachwekkend zo iemand.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie