Skip to content

NTC ’72 verwelkomt 400e lid

Redactie
2 november 2020 | 9:06

Advertentie

De Nederweertse tennisclub groeit en bloeit. Gelukkig gooit Covid-19 geen roet in het eten van alle activiteiten. Zo mag er getraind worden en kunnen de leden ook recreatief een bal slaan. Natuurlijk met de nodige Covid-19 maatregelen.

400e lid

De maand oktober was extra speciaal, omdat NTC ’72 haar 400e lid mocht inschrijven. En hoe leuk is het dan om een jeugdlid in de tennisarmen te sluiten? Siem Janssen was de gelukkige. Op 30 oktober nam hij zijn KNLTB-pas in ontvangst en kreeg hij een extra attentie. Of twee eigenlijk. Het lidmaatschap voor deze laatste maanden hoeven zijn ouders niet te betalen. En Siem zelf? Hij kreeg persoonlijk bezoek, wat zoetigheden en een diepte interview 😉

Wie is Siem?

Siem is 11 en zit in groep 8 van de Kerneel. Heeft zijn beste vriendin Nelle Bijlmakers hem enthousiast gemaakt voor tennis? Of was het zijn oma (oud-lid Nelly Janssen) die ook nog een vinger in de pap heeft gehad? Siem heeft al een stuk of zes trainingen erop zitten en hij is op de goede weg om van “oranje” naar “groen” te gaan. Aan zijn smile te zien, is hij blij met trainer Frank.

Moeilijkste onderdeel van tennis? Volgens Siem komt zijn back-hand nog niet precies waar hij hem zou willen. Leukst om te doen? Smashen!
 Siem heeft ervaring met handbal en badminton, dus aan zijn balgevoel zal het niet liggen. En Siem, heb je ook een doel wat je wilt bereiken? “Ja, ik wil graag samen met anderen fijn tennissen. En ik wil graag meedoen aan de competitie.

Zo vatte Siem mooi samen wat NTC ’72 uitdraagt: Samen sportief tennissen en andere teams uitdagen, want winnen willen ze. Als het aan Siem ligt, komt dat helemaal goed!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie