Skip to content

Budschop beweegt | wekelijkse activiteit voor ouderen

Redactie
1 oktober 2020 | 10:00

Advertentie

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest is algemeen bekend. Echter zitten we in de huidige coronatijd veel thuis, omdat activiteiten niet doorgaan. Daarom organiseren vrijwilligers van Open Inloop Budschop in samenwerking met KBO Budschop en de gemeente een wekelijkse activiteit waarbij gezellig samen zijn en bewegen centraal staat.

Budschop beweegt

Vanaf maandag 5 oktober zal elke maandagmiddag een beweeguurtje worden georganiseerd. Onder deskundige leiding worden lichte oefeningen gedaan die arm- en beenspieren activeren en de bloedsomloop bevorderen. Het zijn laagdrempelige oefeningen waarbij men eventueel gebruik kan maken van een stoel of rollator als hulpmiddel. Het belangrijkste is dat iedereen de oefeningen kan meedoen! De afstand is uiteraard op 1,5 meter en bij een grote groep deelnemers zal de activiteit plaatsvinden in de grote ruimte van de kerk, zodat we voldoende afstand kunnen houden.

De beweegactiviteit duurt van 13.30 tot 14.30 uur en je kunt daarna samen koffie drinken. Het is dus niet alleen voor de beweging, maar ook voor de sociale contacten die we zo missen. Omdat het een activiteit is in samenwerking met Open Inloop Budschop en de gemeente, is iedereen welkom.

Heb je interesse meld je dan voor 4 oktober aan bij Nelly Michiels (secretaresse KBO Budschop ) tel.nummer 0495-633758.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie