Skip to content

Administratiekantoor Roel Hermans in de running voor een Cloud Award

Redactie
23 september 2020 | 9:22

Advertentie

Administratiekantoor Roel Hermans is voor de derde keer genomineerd voor de prestigieuze Exact Cloud Award. Op 22 september werden Roel en zijn team verrast met een bezoek van Exact.

Exact Cloud Award

Het is het 3e jaar dat Roel deelneemt aan de Exact Cloud Award en ook dit jaar behoort hij tot de felbegeerde top 10. Hij wilde hem voorgaande jaren natuurlijk ook dolgraag winnen, maar dit jaar zou het echt de bekroning op het werk zijn. Eventuele winst zou dan samen vallen met het 10 jarige jubileum van het administratiekantoor.

AKRH kenmerkt zich door de sterke lokale bekendheid. Omdat Roel met zijn team zeer innoverend werkt heeft het kantoor echter een landelijk bereik. Onlangs is er dan ook een vestiging in Amsterdam geopend. AKRH zet volledig in op een geautomatiseerde administratie voor de ondernemers die het kantoor bedient. Op deze manier is er ruim voldoende tijd over om ondernemers te voorzien van advies om hen te laten groeien. Totaal ontzorgen is de mantra van AKRH. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.akrh.nl.

Hou het nieuws in de gaten want binnenkort volgt er meer informatie over hoe Nederweert AKRH kan helpen aan de overwinning.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie