Skip to content

Verlaten boot bij Sluis 15 in Nederweert

Redactie
22 september 2020 | 9:45

Advertentie

Rijkswaterstaat is op zoek naar de eigenaar van een jachtje welke is aangetroffen in de Zuid Willemsvaart, nabij de sluis bij Brouwhuis, in Helmond.

Verlaten boot

De MVCK werd op 22 juni onbeheerd aangetroffen. Rijkswaterstaat heeft er een sticker achter gelaten met het verzoek om contact op te nemen. Komt er nog geen reactie, dan wordt de boot weggesleept.

Dakloze
Vermoedelijk was het een slaapplaats van een dakloze“, zo laat Rijkswaterstaat weten aan het Eindhovens Dagblad. “Van wie is de MVCK? De eigenaar van de boot met deze naam kan deze tot 10 oktober komen ophalen. Niet meer op de plek waar hij of zij het vaartuig achterliet. Rijkswaterstaat liet de boot verslepen van Sluis Helmond naar Sluis 15 in Nederweert. Daar ligt de MVCK te wachten op teruggave, sloop of verkoop“.

Het komt steeds vaker voor, weet Van Beerendonk. “Voorheen gebeurde dit in Zuid-Nederland, het gebied waar wij over gaan, één of twee keer per jaar. Dit jaar was het al vier of vijf keer het geval. Misschien hebben mensen het nu door corona economisch net wat minder.

Bron: ED.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie