Skip to content

Jan Linders voor de 15e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland

Redactie
22 september 2020 | 11:49

Advertentie

Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Dit werd vanochtend via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt. Bij dit rapport wordt gekeken naar de waardering van consumenten voor de broodafdeling van supermarkten. Voor de 15e keer voert de supermarktketen van het zuiden de ranglijst aan met een rapportcijfer van 7,65.

Kampioen in brood
De titel ´Beste supermarkt in Brood´ is de ultieme waardering van consumenten, waarbij gekeken wordt naar verschillende aspecten die voor consumenten belangrijk zijn. Hoewel in 2019 Jan Linders haar koppositie voor één jaar moest afstaan, springt de broodafdeling van Jan Linders er dit jaar –voor de 15e keer- opnieuw bovenuit. Met name op kwaliteit en versheid van producten en de ruime keuze in het assortiment oogst Jan Linders met een rapportcijfer van 7,78 veel waardering. Daarnaast wordt de presentatie (7,77), de deskundigheid van personeel (7,73), aantrekkelijke aanbiedingen (7,49) en lage prijzen (7,14) met een hoog rapportcijfer beoordeeld.

Ruth Linders, Unit Manager Vers bij Jan Linders: “Iedere dag werken we met alle collega’s aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klant, aan vernieuwing van ons assortiment en aan overall verbetering. Dat de klant onze broodafdeling jaar in jaar uit zo goed waardeert, maakt ons trots. Maar we blijven continu verbeteren, zodat we ook volgend jaar weer de nummer 1 mogen zijn.”

Bart van Loon, Category Manager Brood & Banket: “Het is super om opnieuw te zien dat onze klanten onze broodafdeling zo goed waarderen. Daar doen we het immers voor! Maar we zitten niet stil en blijven volop vernieuwen. Dit najaar zetten we een grote stap vooruit in ons kwaliteitsmerk Korengoud in de vorm van verbeterde verpakkingen en een nieuw logo. Hiermee blijven we inspelen op de verwachtingen van onze klanten.

Vieren met klanten
Om klanten te bedanken voor hun waardering, zal Jan Linders het winnen van de titel ´Beste in Brood´ de komende tijd op verschillende manieren vieren met klanten.

GfK Versrapport
In het onderzoek van GfK worden de supermarktketens uit heel Nederland meegenomen. Klanten beoordelen hun eigen supermarkt door middel van een rapportcijfer op verschillende aspecten, zoals lage prijzen, aanbiedingen, kwaliteit, breedte assortiment, personeel en presentatie. Door een wegingsfactor per aspect mee te rekenen, komt hier een eindcijfer uit.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie