Skip to content

Informatieavond voor ouders van groep 7/8-leerlingen op CITAVERDE Nederweert

Redactie
19 september 2020 | 9:00

Advertentie

Een middelbare school kiezen voor je kind is niet gemakkelijk. Daarbij wil je je als ouder graag goed oriënteren. Op woensdagavond 7 oktober kan dat bij het CITAVERDE College in Nederweert.

CITAVERDE College in Nederweert

CITAVERDE Nederweert is een kleinschalige, gastvrije school waar leerlingen worden gezien en gehoord. Er worden theorielessen gegeven en er is plaats voor praktijk- en projectonderwijs. ”We vinden het belangrijk dat de leerlingen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen op school, aan rekenen en lezen besteden wij extra aandacht. Relatief veel leerlingen met dyslexie of dyscalculie vinden hun weg naar CITAVERDE Nederweert en krijgen hierbij de juiste ondersteuning.

Mavo in het groen, Design & Innovation
CITAVERDE College is een duurzame school met respect voor mens en natuur, leerlingen leren over de omgeving, duurzaamheid en gezonde voeding. Ook digitale vaardigheden vinden ze belangrijk; tijdens het vak Design & Innovation wordt er gewerkt met ontwerpsoftware, een lasersnijder, 3D-printers en programmeren leerlingen de robot.

Hoe dat in de praktijk eruit uitziet? Dat wordt toegelicht op woensdag 7 oktober van 19.00-20.30 uur. Deze informatieavond vindt plaats op school aan de Pastoor van der Steenstraat 5 in Nederweert. De opzet is vanwege het Coronavirus aangepast. Er worden kleinere groepjes gemaakt voor de presentatie en ze vragen bezoekers om alleen te komen, te weten één ouder/verzorger per kind. Op die manier kunnen zij deze avond volgens de richtlijnen van het RIVM organiseren.

Ze willen je vragen je voor deze avond aan te melden, dat kan via het formulier op onze website. Neem een kijkje op www.citaverde.nl/nederweert of op de Facebookpagina van CITAVERDE Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie