Skip to content

Raad vergadert op dinsdag 15 september

Redactie
12 september 2020 | 9:00

Advertentie

Op dinsdag 15 september vergadert de gemeenteraad van Nederweert. Op de agenda staat onder andere het vaststellen van het gewijzigde bestemmingsplan Appartementen Harrie Carisstraat, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor zonnepark ’t Kruis en de vaststelling van het bestemmingsplan Peelsteeg 7a/7b.

Stukken
Andere punten die op de agenda staan, zijn het rapport ‘Toegang en tevredenheid Jeugdhulp in de gemeenten Leudal, Nederweert en Weert’ van de rekenkamercommissie en een aantal (jaar)verslagen waaronder dat van de Politie Eenheid Limburg. Ook het vergaderschema 2021 wordt vastgesteld. Alle voorstellen met achterliggende stukken staan inmiddels op de website.

Gratis en handige service
Wil je voortaan een seintje krijgen zodra de raadsstukken online staan, dan kan de gemeente je een berichtje sturen. Dat is handig en gratis. Je kunt je daarvoor aanmelden via de website. Ga daarvoor naar Aanmelden nieuwsbrieven. Daar kun je je ook aanmelden voor een andere handige service, de Besluitenlijst. Je krijgt dan elke week via mail een overzicht van de besluiten die het college genomen heeft.

Live te volgen

In verband met de coronamaatregelen is de raadzaal voor de vergaderingen anders ingericht. De zaal is alleen toegankelijk voor het college, de raadsleden en de griffier. Publiek kan de vergadering live volgen via de website van de gemeente of hier via Nederweert24. De vergaderingen zijn door het nieuwe camerasysteem en de archieffunctie daarna ook per agendapunt en per spreker terug te kijken. Ook dat is super handig.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie