Skip to content

Feestelijke opening Oorzaak Hoorkliniek

Redactie
7 september 2020 | 12:30

Advertentie

Voor slechthorenden is Oorzaak Hoorkliniek al bijna 10 jaar een begrip, niet alleen in Nederweert maar ook ver daarbuiten. De werkwijze van Oorzaak Hoorkliniek is gebaseerd op Kennis – Klantgerichtheid – Kwaliteit en Service: “Anita en haar team staan en gaan voor hun klanten”. Dit werd duidelijk toen Anita in 2019 werd uitgekozen tot Hoorspecialist van het Jaar.

Oorzaak Hoorkliniek

De COVID-19 uitbraak was voor Oorzaak Hoorkliniek reden om haar service uit te breiden en vanaf mei dit jaar werd onlinehoortoestelkopen.nl opgericht. Dit is een zeer klantvriendelijke website met een unieke Audicien aan Huis service welke geheel volgens RIVM-richtlijnen wordt uitgevoerd en bij diverse zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking komt. Een uitkomst voor mensen die niet naar de winkel durven komen i.v.m. het corona virus of die door beperkingen dit niet kunnen.

Door het succes werd de winkel aan de Staat te klein en toen het pand aan de Brugstraat vrijkwam zag Oorzaak Hoorkliniek de kans om de plannen voor uitbreiding naar de toekomst mogelijk te maken.

Met ingang van 9 september opent Oorzaak Hoorkliniek haar audicien speciaalzaak aan de Brugstraat 11 in Nederweert waar ze haar klanten nog beter van dienst kan zijn omdat er in plaats van één nu drie aanpaskamers zijn, er meer ruimte is om de 1,5 meter covid-19 maatregel in de winkel te waarborgen en er onderdak is voor de webwinkel onlinehoortoestelkopen.nl en audicien aan huis activiteit.

Oorzaak Hoorkliniek blijf staan voor haar klanten, zowel voor slechthorenden die zijn aangewezen op hoortoestellen in de categorie als buiten de categorie, Oorzaak Hoorkliniek heeft voor iedereen een oplossing. Met deze verhuizing is Oorzaak Hoorkliniek voorbereid op de behoeften en wensen van klanten met een gehoorverlies voor de toekomst.

Anita: “Wij gaan voor onze klanten door het vuur en kiezen voor oplossingen op maat. Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw gehoor? Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest en/of advies op maat in de winkel of bij u thuis. Wij staan voor u klaar.

U bent van harte welkom!

Team Oorzaak
Hoorkliniek Brugstraat 11
6031 EE Nederweert
T. 0495 – 586 506
www.oorzaakhoorkliniek.nl
www.onlinehoortoestelkopen.nl

Foto: Smile fotostudio

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie