Skip to content

Wat is er dit weekend te doen in Eynderhoof?

Redactie
4 september 2020 | 8:00

Advertentie

In de herfst verschiet niet alleen de omgeving met de aanwezige bomen van kleur. Ook de akkerbouwgewassen en de planten in de (moes) tuin veranderen van kleur. Er kan geoogst worden. Hoe hou je de herinneringen van het verleden vast? De siergroep doet elk jaar zijn best om het museum te decoreren overeenkomstig de seizoenen. Kom na-zomeren in een mooie museum omgeving. De natuur leeft volop in Eynderhoof.

Eynderhoof

Op deze mooie septembermiddag kun je komen kijken hoe er gewerkt wordt door de mannen en vrouwen die met liefde en toewijding een – soms eeuwenoud – beroep uitoefenen. Ze praten er met veel plezier over maar demonstreren ook graag hun ambacht. Altijd bedrijvigheid, dus veel te zien, te beleven en te bewonderen voor de kleine- en grote gasten. Veel van de oude ambachten zijn vandaag in bedrijf. Dat betekent dat er overal bedrijvigheid is in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. De muziek wordt verzorgd door Mart Vervoort

Het museum is op 6 september open van 13.00 tot 17.00. Zie verdere informatie op www.eynderhoof.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie