Skip to content

NIEUW | Sport Nederweert: Stap & Trap vierdaagse

Redactie
1 september 2020 | 13:46

Advertentie

Tijdens de Nationale Sportweek, 18 t/m 27 september, organiseert Sport Nederweert voor het eerst de Stap & Trap vierdaagse. Met een speciale app komt jong en oud vier dagen in beweging.

Sport Nederweert | Stap & Trap vierdaagse

Beweegcoach Marloes roept iedereen op om mee te doen. “Veel vierdaagse evenementen gaan niet door. Toch kun je ook dit jaar van 18 t/m 27 september meedoen met de vierdaagse. Aan de hand van een app loop, fiets, wandel of skate je 2, 5, 10 of 25 kilometer. Via de app kunnen deelnemers elkaar live volgen en voorbij zien komen. Zo kunnen we op gepaste afstand toch samen genieten van de mooie omgeving die Nederweert te bieden heeft.” Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Kom in beweging voor jezelf en het goede doel.

Lokale partijen doen mee
Ook de lokale partijen zijn positief over dit alternatieve programma. “Ondanks dat ons eigen evenement dit jaar helaas niet door kon gaan, stimuleren wij dit alternatief om mensen aan het bewegen te houden. Mooi dat we op lokaal niveau met verschillende partijen kunnen samenwerken om er volgend jaar weer een mooi succes van te maken”, aldus een van de partners.

Doe mee!
Schrijf je nu in op www.sportnederweert.nl en doe mee met de Stap & Trap vierdaagse. Deelname bedraagt €5 en daarmee doneer je automatisch een gedeelte van je inschrijfgeld aan lokale organisaties. Je deelname wordt beloond met een medaille. De Stap & Trap vierdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Sport Nederweert ook andere leuke activiteiten. Neem een kijkje op www.sportnederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie