Skip to content

Alzheimer Café Weert krijgt groen licht

Redactie
27 augustus 2020 | 13:00

Advertentie

Hoewel corona ons land nog steeds in de greep houdt, is het Alzheimer Café Weert op het punt aangekomen dat ze van Alzheimer Nederland het groene licht hebben gekregen om gasten weer te ontvangen in het Alzheimer Café. Daaraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden en daar zullen ze zich strikt aan houden, want de gezondheid van allen staat voorop.

Alzheimer Café Weert

Ze gaan weer gasten ontvangen in de grote zaal van het Keenter Hart. Dat betekent bovendien dat ze van de 3e maandag in de maand verhuizen naar de 2e woensdag. Het eerstkomende Alzheimer Café zal dus worden gehouden op woensdag 9 september a.s. 

Het jaarprogramma komt te vervallen. De theatervoorstelling die voor september was voorzien gaat niet door, maar wordt naar een later tijdstip verschoven. Deze avond hebben ze ook geen gastspreker, maar gaan ze met de bezoekers in groepjes in gesprek over de afgelopen periode. Wat zijn de ervaringen? Waar liep men tegenaan? Wat was het moeilijkst? 

Aanmelden
Door de 1½ meter afstand zijn ze beperkt in het aantal bezoekers, dus men dient zich vooraf aan te melden. Dit kan via email: anne.kies@kpnmail.nl met vermelding van het telefoonnummer waaronder men bereikbaar is. Dit is verplicht! Per huishouden zijn slechts 2 personen toegestaan. Iedereen is welkom in het Alzheimer Café, zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers familieleden, zorgverleners als mensen die zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud, maar op dit moment geldt : vooraf aanmelden verplicht en vol is vol. Bezoekers dienen de aanwijzingen van de corona-maatregelen op te volgen. Uiteraard is er bij binnenkomst koffie of thee en in de pauze zal er worden rondgegaan voor consumpties.

Het Alzheimer Café wordt gehouden in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert en is vanaf 19.15 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Voor verdere informatie zie de website: Alzheimer Café Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie