Skip to content

Sport Nederweert brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Redactie
12 augustus 2020 | 9:00

Advertentie

Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou?  Sport en bewegen zorgt voor een gezond Nederweert. Daarom organiseert Sport Nederweert samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is Ben Bizzie er ook bij dit jaar en zorgt voor extra beweegfun! Beweeg jij ook met ons mee?

Sport Nederweert

Gezond bewegen voor iedereen
De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Nederweert super veel toffe activiteiten voor jong én oud. Zoals Ik Hou Van Nederweert spellen, diverse activiteiten op basisscholen en zorgcentra en een leefstijlquiz voor alle inwoners. Ook zullen verenigingen open trainingen verzorgen om het beweegtalent in jou naar boven te brengen. Maar dat is nog niet alles. In deze week vindt ook de Stap & Trap vierdaagse plaats. Een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten. Deze app registreert de bewogen afstand en tijd en je kunt andere deelnemers live volgen. Genoeg te beleven en te ontdekken tijdens de Nationale Sportweek”, aldus beweegcoach Manon.

Sport doet iets met je
Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Manon van Veghel via manon@sportnederweert.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!

Kijk op www.sportnederweert.nl voor alle activiteiten van Sport Nederweert en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie