Skip to content

Vervroegd vernieuwen waterleidingen na lekkages in Ospel

Redactie
11 augustus 2020 | 9:29

Advertentie

Nadat bewoners van de Pastoor Vullersstraat en omgeving een aantal keer geconfronteerd zijn met een onderbreking in de watertoevoer door onder andere lekkages, heeft WML besloten de waterleidingen in de Pastoor Vullersstraat en delen van de Lemmenhoek en Hennesweg versneld te vernieuwen.

Vernieuwen waterleidingen

Vervroegd naar 2021
Dit werk stond gepland voor 2022, maar is vervroegd naar het eerste kwartaal van 2021. Het gaat om ongeveer 1 kilometer waterleiding. Het werk wordt gecoördineerd door WML en in opdracht van WML uitgevoerd door een aannemer in de grond-, water- en wegenbouw. De werkzaamheden worden afgestemd met Enexis Netbeheer en met de gemeente. Er wordt een nieuwe waterleiding gelegd in delen van de Pastoor Vullersstraat, Lemmenhoek en Hennesweg.

Vernieuwen van de waterleiding
Het vernieuwen van waterleidingen gebeurt in twee fases. In de eerste fase wordt de nieuwe waterleiding gelegd. In de tweede fase worden woningen en panden aangesloten op de nieuwe waterleiding. Bewoners ontvangen binnenkort een brief met details over de twee fases. Om een beeld te krijgen van wat er gebeurt bij het vernieuwen van een waterleiding kun je een animatie bekijken op de website van WML: www.wml.nl/werkzaamheden

Meer informatie
Heb je aanvullende vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met de Klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur op het nummer 043 – 309 09 09.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie