Skip to content

Dierenambulance Midden Limburg neemt donatie in ontvangst van Pets&Co Nederweert

Redactie
11 augustus 2020 | 10:15

Advertentie

Stichting Dierenambulance Midden Limburg heeft van Dierenwinkel Pets & Co in Nederweert een mooie donatie ontvangen voor de konijnen. De dierenambulance ging de donatie ophalen in de pas geopende dierenwinkel. Pets & Co zag een door de stichting geplaatste oproep en hebben daarmee een mooi pakket samengesteld.

Pets & Co en Stichting Dierenambulance Midden Limburg

Over Pets & Co
Bij Dierenspeciaalzaak Pets&Co Nederweert aan de Geenestraat 8 vind je alle benodigdheden voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, vis, kip, paard etc. Tevens een ruim assortiment voor buitenvogels en een diervriendelijke tuin samengesteld door producten van o.a. Vogelbescherming, Dierenbescherming en Natuurmonumenten Nederland. Verder is er in de winkel een Trimsalon gevestigd waar het uiterlijk van jouw hond of kat geheel naar wens verzorgt kan worden, daarnaast is er ook nog een Wassalon waar jezelf jouw hond kunt wassen d.m.v. een in hoogte verstelbare hondenwasbak. Ook gratis thuisbezorgservice behoort tot de mogelijkheden.

Dierenambulance Midden Limburg
Net als bij de buitenvogelproducten waarbij donaties/ondersteuning voor Vogelbescherming, dierenbescherming en natuurmonumenten aan de orde is vindt Pets&Co Nederweert het ook belangrijk dat de vrijwilligers organisaties zoals Dierenambulance Midden Limburg hun zeer goede en belangrijke werk kunnen blijven uitvoeren. Vooral in de huidige zomerwarmte en vakantieperiode waarbij toch altijd weer vele dieren worden achtergelaten door eigenaren. Bij het zien van de oproep door Dierenambulance Midden Limburg waarbij gevraagd werd naar hoognodige materialen voor de konijnenopvang werd er besloten om contact op te nemen om te bezien hoe we hierbij behulpzaam konden zijn. Dit alles heeft geresulteerd in een mooi samengesteld pakket zodat de konijnen welke door de dierenambulance worden opgehaald goed verzorgd kunnen worden tot ze weer een nieuwe plekje gevonden hebben.

Wil je meer weten over Stichting Dierenambulance Midden Limburg of wil je ook doneren aan de organisatie? Kijk dan eens op: https://damiddenlimburg.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie