Skip to content

Ga op zoek naar dieren- en plantensoorten in de natuur

Redactie
8 augustus 2020 | 11:00

Advertentie

Ben jij benieuwd welke planten en dieren je zoal in de natuur kan vinden? Doe dan mee met de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ soortenbingo! Lever je volle bingokaart in tijdens de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ Publieksdag op 4 oktober en win een Peelboek.

Bingo

De ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ bingokaart daagt je elke week uit om op zoek te gaan naar een andere soort plant of dier. Welke beestjes zie je tussen de struiken? En welke vogels dobberen er op het water? Met behulp van de ObsIdentify app kan je deze soorten herkennen. Zorg dat je jouw bingokaart compleet hebt voor zondag 4 oktober. Dan vindt de ‘Van Bezoeker tot Onderzoeker’ Publieksdag in Nationaal Park De Groote Peel plaats. Lever op deze dag jouw volle bingokaart in en win een Peelboek. Kijk voor meer informatie en meedoen op www.vanbezoekertotonderzoeker.nl

Van Bezoeker tot Onderzoeker heeft als doel om bezoekers van Nationaal Park De Groote Peel meerwaarde aan hun bezoek te geven door het uitvoeren van onderzoek. Door op zoek te gaan naar soorten en deze waar te nemen met de gratis ObsIdentify app verrijk je jouw persoonlijke kennis van de natuur en de beleving ervan. Daarnaast draag je, door jouw waarnemingen te delen, bij aan onderzoek naar de biodiversiteit in De Pelen.

Foto: Marijke Vaes

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie